PODCASTS

voor Vrouwelijk leiders die voelen dat er meer in hen zit dan er nu uitkomt.

Ik leer vrouwen ambitieuze, hardwerkende en slimme vrouwen met behulp van energetisch werk zich aan de van binnen net zo krachtig, zelfverzekerd en succesvol te voelen als ze aan de buitenkant overkomen. Zodat ze de impact maken waarvoor ze hier zijn. 

“De kracht die je zo hard buiten jezelf zoekt, zit vanbinnen. Je hoeft hem alleen maar te ontdekken en mee te leren samenwerken.” 

Energetisch werk is de sneltrein je persoonlijke ontwikkeling omdat het verder gaat dan bewustzijn vanuit je hoofd. Het brengt je hoofd in verbinding met je lijf. Precies wat nodig is om de sneltrein op te starten.

Laat je inspireren, aanmoedigen en trainen om de stappen te zetten die nodig zijn om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden.

LEES DE BLOGPOST Luister de podcast

Meest beluisterde podcast

Dit is de meest beluisterde podcast van dit moment.

INSTAGRAM

FACEBOOK

LINKEDIN

LAATSTE PODCASTS

Raak geïnspireerd door mijn energetische visie op energie, gezondheid, vrijheid, leiderschap, succes, geluk, vrijheid, business, welzijn, geld, liefde en innerwork.

Lift mee op mijn energie en frequentie om je next level vrij te spelen. Dit zijn de meest recente podcasts.

Geen aflevering missen?

Abonneer je dan op mijn kanaal en ontvang een melding zodra een nieuwe online staat. 

SPOTIFY

 

Abonneer gratis
Apple Podcast

APPLE

 

Abonneer gratis

GOOGLE

 

Abonneer gratis

Je boodschap resoneert enorm bij mij. En ik ben als vrouwelijke ondernemer bezig om meer aan het licht te krijgen hoe fijn het is als je de hardheid loslaat en onderneemt vanuit je vrouwelijke energie. En ik zie zoveel mooie onderwerpen bij jou voorbijkomen.

Sam

Waar haal je de tijd en inspiratie vandaan! Ongelofelijk wat je veel deelt en weet te vertellen. Wat jij vertelt: over het in je lijf zijn, niet denken maar voelen. Dat zou toch eigenlijk ieder kind in de basis moeten/mogen leren?

Imke

Super, ga zo door. Ik vind het stoer dat je op social media nooit filters gebruikt en ‘het echte leven’ laat zien.

Noortje

Ik heb bijna al je podcasts geluisterd en heb ze inmiddels allemaal teruggeluisterd tot aan je eerste. Wat ben je gegroeid in hoe je praat, wat je vertelt en de waarde die je deelt. Prachtig proces ook om te volgen. Trouwe luisteraar. Liefs!

Aggie

Leuk dat je jouw pad deelt. Dit is echt inspiratie voor anderen, wat herken ik veel van je verhaal. En dat je vertelt over dat er rust is in je hoofd, lijkt me heerlijk! Dankjewel voor het delen!!

Lonneke

Heey Karlijn, heerlijk om te luisteren naar je podcasts. En het mooie is dat je hoort hoezeer je groeit! Ik blijf luisteren.

Jacqueline

LAATSTE BLOGPOSTS

Laat je inspireren door blogs met thema’s als dromen, verlangens, overtuigingen, patronen, thematieken, energetisch innerwork, spiritualiteit en business.

Featured: Sharon van de Goor

In mijn salon merkte ik een omzetstijging van bijna 40%. Ik geniet en heb plezier [...]

Verder lezen
Help, ik loop vast! Hoe kom ik hier uit?

Op dit moment zijn er heel veel mensen die vastlopen in hun leven vastlopen. Vooral [...]

Verder lezen
Wat is energetisch werk?

Misschien vraag je je af wat energetisch innerwork, ook wel energetische therapie of energetische coaching, [...]

Verder lezen
Bekijk alle blogs