Afspraak maken

Even sparren

om te kijken wat het beste bij je past?

Ik bied verschillende producten en diensten aan voor verschillende fases van leven, werk en ondernemen. Of je nu alleen een persoonlijk vraagstuk hebt, een zakelijk vraagstuk of een combinatie van beiden.
 
Gebruik deze vragen om je coachvraag helder te krijgen. Op basis van je gegevens ontvang je een gefundeerd en eerlijk advies over welke van mijn producten of diensten het beste bij je passen nu.
 
De vragenlijst duurt max 7 min en geeft je meteen inzicht wat je in de weg staat momenteel.
Vragen

“Hoe meer je in verbinding bent met je onbewuste, hoe effectiever je je leven kunt sturen en finetunen in de richting die je wilt.”

Afspraak maken

Ik kan niet in woorden uitdrukken wat het traject met me gedaan heeft en wat er allemaal veranderd is in zo’n korte tijd. Wat een reis. Ik voel me echt mijn gemak bij jou. Heel bijzonder wat je doet en hoe je invoelt. Ik zit nu figuurlijk op de trein en er is van alles in werking gekomen door je behandelingen en ik voel ook dat het nog niet af is. Er is nog meer te ontdekken, ik wil er meer van. We gaan elkaar nog zien, dat weet ik zeker.

Petra

Wat een ongelofelijk leuk traject is dit! Ik ben zo blij dat je er bent. En dat jij kunt kijken achter sluiers waar ik nooit bij kan komen. Ik wil zo graag doorpakken, omdat ik me besef hoeveel leuker ik ga zijn als ik mezelf kan zijn en worden.

Barbara

Ik kan je bijna niet zeggen hoe blij ik ben dat je me verder helpt groeien zowel persoonlijk als in mijn business. Dat waardeer ik enorm. Unfolding my inner wisdom. Ik voel me zo gedragen op zo’n diep niveau! Fijn dat jij er bent en dankjewel.

Anita