over karlijn verkoelen

IK DURF TE WEDDEN DAT JIJ VEEL IN JE HOOFD ZIT

Geen oordeel, alleen een observatie. Logisch, want het heeft jou gebracht waar je nu bent. Je hebt daarmee de successen bereikt en het leven dat je hebt opgebouwd.

Alleen voel je je ergens teleurgesteld. Nog steeds iets aan het najagen, maar wat precies? Je weet het niet. Maar dit is het niet. Er is meer. 

Jij hebt zoveel meer in je mars. En ik denk dat je dat ergens ook wel voelt.

Meer weten?

Na 20+ jaar HR-management-ervaring in het bedrijfsleven en 13 jaar als ondernemer met een eigen team van medewerkers weet ik precíes hoe jouw worstelingen eruitzien. Maar ook hoe je eruit komt. Hoe jouw hoofd samen gaat werken met je hart en ziel, zodat je je hoogste niveau naar nú haalt.

Anders dan andere coaches, psychologen en therapeuten, laat ik je voelen wat er nog meer mogelijk is voor je. Hoe je voorbij je interne blokkades komt en nog ver voorbij leert gaan dan dat jij nu voor mogelijk houdt. Ik leer je hoe je je frequentie verhoogt door energetisch innerwork te doen op een hele praktische en simpele manier. Hierdoor heel je je energetische blokkades en raak je meer en meer afgestemd op je allerhoogste plan.

Dat wat jij te doen hebt in dit leven en dat is -geloof me- nog ver voorbij je allergrootste dromen. Ver voorbij wat je nu denkt dat jouw volledige potentieel is. Ik laat je beyond the stars kijken naar jouw grotere plaatje en leer je hoe jij dat ook kunt doen. Keer op keer zodat je blijft evolueren

En we blijven met onze voeten op de grond. Want ik combineer – en dit vind je nergens anders – het energetische met strategische focus, waardoor je groeistappen zich niet alleen innerlijk vertalen, maar juist ook zichtbaar worden in hoe je je bedrijf runt, je carrière leidt en hoe je uitstijgt boven jezelf. 

DIT BLIJKT VEEL EFFECTIEVER EN HEEFT MEER IMPACT

Dat vraagt om een identiteitsshift. Energetisch werk toepassen in je groeiproces, zodat je alle innerlijke blokkades uit de weg ruimt en jezelf activeert om de grootst mogelijke dromen waar te kunnen maken. Het pad helder te krijgen naar jouw volgende niveau. Zonder twijfels, mentale vermoeidheid, angst, pijn of behoefte aan acceptatie van anderen.

Je komt tot leven.

En dit uit zich in meer geld op je bankrekening, een bedrijf en carrière dat jou volledig draagt en faciliteert in plaats van opslurpt, en meer geluk, tijd en vrijheid om aan de dingen te besteden die echt belangrijk voor je zijn. Zoals je gezin, passieproject, je levensmissie.

“Ik voelde altijd al dat ik meer te leven had. Maar wat ik ook deed, het kwam er niet uit. Ik bleef een ingehouden aangepaste versie van mezelf en brak maar niet door mijn eigen plafonds heen. Door de ontdekking van energetisch werk en dat leren toepassen op mijzelf en mijn leven, was het er ineens. IK was er ineens en kwam steeds meer tot leven.”

een licht en vrij leven

Ik help je graag bij het creëren ervan. Wil je even sparren om te kijken wat er bij je past? Gebruik dan deze vragen om je coachvraag helder te krijgen en dan ontvang je gefundeerd, en eerlijk advies over welke van mijn producten of diensten het beste bij je passen nu.

Leer mij wat beter kennen

 • Geboren in ‘83
 • Vrouw van & moeder van 3: 2 dochters, 1 zoon
 • Handige Harry
 • Komt uit een ondernemersgezin
 • Houdt van luxe en eenvoud
 • Liefde voor schoonheid; innerlijk & uiterlijk
 • Multi passionate
 • Creatieve denker
 • Passie voor paarden
 • Ongeduldig
 • Ziet het leven als een groot experiment
 • Balancerend tussen hard werken & genieten
 • Winnaarsmentaliteit
 • JLo is mijn idool: man wat is die vrouw ageless mooi!