Aanbod

Ik bied diensten aan voor alle fases van leven, werk en ondernemen. Of je nu alleen een persoonlijk vraagstuk hebt, een zakelijk vraagstuk of een combinatie van beiden.

Wil je even sparren om te kijken wat er bij je past?

Gebruik dan deze vragen om je coachvraag helder te krijgen en dan ontvang je gefundeerd, en eerlijk advies over welke van mijn producten of diensten het beste bij je passen nu.

De vragen geven je meteen inzicht wat je in de weg staat momenteel.

Even sparren

GET CONNECTED

Weer dat YES-gevoel, je bed uitspringen en zin in de dag.

Met deze korte oefeningen sta je weer stevig in je schoenen. Kan je niet alleen alles weer aan, maar geníet je meer van het moment. Besluit je vanuit helderheid, rust en blijheid. En dat werkt door naar je werk, bedrijf, kinderen, en je relaties. Elke dag.

7 korte oefeningen. Geen mindfulness, de oefeningen gaan dieper. De basis voor meer rust, overzicht, vertrouwen waardoor je de regie over je leven kunt pakken. Bonus: wandelhealing van 13 minuten. Ontspan, laat los, laad je op en voel je lijf en geest weer in beweging komen.

Meer lezen

De sessies met jou voelden meteen zo vertrouwd aan. De manier waarop je communiceert, maakt het dat je je kwetsbaar durft op te stellen. Geen schaamte. Alles kan en mag gezegd worden zonder oordeel. You’re the best! Dit traject was echt zó precies wat ik nodig had. Niet normaal.. Godsgeschenk!

Dorien

Deze ervaring met Karlijn heeft mij zo positief beïnvloedt. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en grotendeels werden mijn gevoelens die ik diep van binnen had, bevestigd. Bij de energetische sessie werd ik heel emotioneel, want wat je zei en oppikte uit mijn energieveld, klopte allemaal! De blokkades die in die sessie zijn opgeheven, waren stuk voor stuk blokkades die me tegenhielden de volgende grote stap in mijn leven te zetten. En mede dankzij deze sessie met jou Karlijn is dat ook vrijgezet. Enorm blij dat ik het heb gedaan. Ik raad het iedereen aan.

Seran

Het was een fijne energetische sessie waarbij er weer nieuwe inzichten en gevoelens loskwamen. Bedankt Karlijn!

Jacqueline

Ik vind het zo fijn dat het traject met jou zich richt op je gevoel, het opheffen van blokkades en gewoontes die niet helpend zijn. Dat deze vorm van coaching zich juist richt op het niet-tastbare. Juist daarom brengt het mij zoveel. Dit is echt iets waar je de rest van je leven profijt van hebt, dat durf ik met 100% zekerheid te zeggen.

Noortje

Ik was toe aan een dagje voor mezelf. Even te graven en weer heel bewust voelen. In de waan van de dag, vergeet ik dit regelmatig. Daar ging deze dag voor mij over. Even naar je kern gaan, voelen waar de blokkades zitten en deze onder ogen zien door hele fijne meditaties. Ervaren dat alles er al is, maar datgene wat je nodig hebt je zelf kunt aanraken en helen, met tijd, liefde en Karlijn. Het is voor mij nog moeilijk om allemaal zelf te doen, dus daarbij kwam jij met nuchterheid en een goed invoelend vermogen te hulp. Ik kan het iedereen aanraden om aan zichzelf te werken onder jouw begeleiding. Het is gewoon een super fijne manier van ‘coaching’ zonder moeilijke gesprekken of evaluaties van je denken, verleden ophalen, etc. Dat denken doe we al genoeg. Voelen en daar iets mee doen, lekker opruimen. Dankjewel Karlijn!

Colette

LEVEl – UP

In 3 maanden maak jij je grootste identiteitsshift en is de weg vrij naar het allerhoogste niveau. Jóuw allerhoogste niveau. (Mark my words.)

Creëer een ijzersterke persoonlijk basis vanuit een steady verbinding met jezelf.

Persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor meer innerlijke rust, (zelf)vertrouwen, vervulling , helderheid, richting en focus.

Meer lezen

wealth magnet

In 4 weken magnetisch voor rijkdom en succes door je identiteit te veranderen.

Vergeet harder werken, visualiseren, nieuwe strategieën uitproberen of een verandering van je (money) mindset. Creëer je eigen aantrekkingskracht om succes aan te trekken. Blijvend.  

Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Terwijl het niets meer is dan je eigen energie omzetten in aantrekken, als een pluspool in een batterij. Het is een natuurwet: hoge frequenties trekken meer positieve dingen aan. Je bent liever in de buurt van lichtheid dan van zwaarte.

Meer lezen

EEN LICHT, VRIJ EN GELUKKIG leven is ook voor jou

Mits je de sprong durft te wagen om iets te doen wat je anders niet deed om je innerlijke vuur aan te wakkeren en te laten branden als nooit tevoren!

SCALE-UP

Uniek programma waar strategie & energie samenkomen om op te schalen met je bedrijf.

4 maanden coaching programma voor ondernemers die hun bedrijf willen opschalen naar een licht en vervullend bedrijf.

Dit is het programma voor vooruitstrevende, ambitiueze ondernemers, de strevers, snelle denkers en mensen die de juiste stappen willen zetten voor groei. En voor de diegene die voelen dat hun leven en hun bedrijf nog meer om hen mag vormen. 

Je hoeft nog niet succesvol te zijn, mag wel en scale up kun je ook inzetten om door te groeien naar de volgende fase van je bedrijf. het energetische proces blijft namelijk gelijk.

Meer lezen