REVIEWS

Waar ik het meest trots op ben 🙏🏼

Op deze pagina vind je reviews en testimonials die ik mocht ontvangen.

‘Ik werk 10x sneller en makkelijker’

Sinds ik met Karlijn werk neem ik 10x sneller besluiten en kom ik veel makkelijker in actie. Ze maakt het klein en heel makkelijk op te volgen. Door de energetische sessies, is mijn perfectionisme veel minder aanwezig.

Ik heb mijn hele leven alles zelf gedaan, maar nu ik ervaren heb hoe het is om gedragen te worden en wat dat betekent voor hoe ik me voel en hoe mijn business gaat, wil ik niet anders. 

Ik voel me gelukkiger, vrijer en sta meer in mijn kracht zonder dat ik mijn mannetje hoef te staan.

Aggie – Holistisch Acupuncturist & Health Mentor

‘Ruim 30% geplust in omzet’

Sinds augustus vorig jaar heb ik een traject bij Karlijn gedaan. Ik voel me gebalanceerder en meer bij mezelf en rustiger als persoon. En dat werkt positief door op mijn bedrijf.

Ik merk het in mijn vertrouwen, energie en omzet. Vorig jaar heb ik ruim 30% geplust in omzet ten opzichte van vorig jaar. Ik ben enorm blij met deze groei en ook ontzettend trots op mezelf.

De fun in mijn bedrijf is weer teruggekomen nadat ik het even kwijt was aan het begin van het jaar. Het traject bij jou heeft daar zeker aan bijgedragen.

Francis – Beautyonderneemster

‘Karlijn ontstijgt het huidige energetisch coachaanbod’

Karlijn ontstijgt het huidige energetisch coachaanbod door geen standaard traject of behandeling aan te bieden, maar klanten een groeiproces te bieden dat ze zich eigen kunnen maken. Ze heeft geen ‘praktijk met wachtlijst’ en profileert zich niet als ‘energetisch therapeut’ maar vertaalt het energetische stuk door naar iets dat in de praktijk toepasbaar is. Ze doet dit niet met knip en plakwerk, maar bouwt echt aan het Karlijn Verkoelen merk en ontwikkelt in hoog tempo door en boort daarbinnen alle mogelijke opties en middelen aan die er zijn en deelt ze met haar klanten. Inspirerend om van zo dichtbij mee te maken en mee te liften op deze energie.

Leontine – Product Ontwerper

‘Direct verlicht!’

Tijdens een coachingdag mocht ik een behandeling ontvangen van Karlijn.

De dag na de behandeling voelde ik mij meteen zo verlicht en weer echt met de beide benen op de grond. Ik ervaarde spanning, maar kon er zelf niet achter komen waar dit aan lag. Karlijn voelde en zag dit direct en ben heel erg blij met haar hulp. Dank je wel Karlijn.

Claudia – Massage en Holistisch Therapeut & Trainer

‘Rust, verandering en openheid’

Wat een geweldig gevoel heeft dit traject mij gegeven. Wat een rust, verandering en openheid, echt een waardevolle ervaring. Al haar energetische tools zijn goud waard voor ontspanning, leiderschap en groei in jezelf.

Wat Karlijn met je doet dat gun je iedereen!

Bedankt!

Loes – Administratief medewerkster

‘Een cadeautje voor mezelf om dit samen met business buddies te doen’

Wat een mooie groep vrouwen (en mannen) heb je bij elkaar gebracht. Ik vond het inspirerend, een cadeautje voor mezelf en leuk om dit met vriendinnen en businessbuddies samen te doen.

Merel – Webinar Expert

‘Meer vertrouwen om naar mijn gevoel te luisteren waardoor ik sneller knopen doorhak.’

Ik vond het fijn om tools te krijgen om meer de verbinding met mezelf aan te gaan. Karlijn heeft mij enorm geholpen in mijn vertrouwen om naar mijn gevoel te luisteren waardoor ik sneller knopen door kan hakken en beslissingen neem. Dit geeft mij rust en ruimte om groter te denken en te doen wat ik leuk vind. Zo heb ik mijn energie weer terug en het platform voor Female Leaders in Cleaning weten te realiseren.

Martine – Impact Maker for Women Empowerment

‘Een genot om in jezelf te kijken’

Wat een mooi Event! Sparren met andere ondernemers en constateren dat we allemaal onze angsten en beperkingen hebben. Het was een genot om in jezelf te kijken naar je behoefte en je innerlijke kind. Zo kun je herkennen en voelen waar je naartoe wilt met je bedrijf. Mega interessante verhalen. Top dag! Ik ga er voor nu mee aan de slag. Bedankt voor de healing en de inspiratie. 

Jacqueline – Eigenaresse kapperszaak en interim professional overheid

‘Ik leerde hoe ik zelf oude pijnstukken en blokkades kan helen. Dankbaar!’

Waar in andere individuele trajecten vaak de coach/therapeut het praktische energetisch werk oppakt, heb ik in het Unlock Je Power traject geleerd om zelf energetisch aan de slag te gaan met oude pijnstukken en blokkades, zodat ik niet meer alleen met mijn hoofd tot oplossingen hoef te komen, meer verbinding met mezelf ervaar en meer in mijn kracht ben komen te staan. 

Ondanks dat het een groepstraject is, is er ook persoonlijk maatwerk omdat Karlijn er in slaagt op een veilige en zachte manier ook ieders eigen thematieken aan bod te laten komen en in de healings de individuele issues magisch weet te verbinden. Karlijn weet heel goed de onderliggende diepere laag te pakken, wat maakt dat ik  ook veel geleerd van de vragen ( en antwoorden hierop) die door de andere deelnemers ingebracht werden; Karlijn kan energetisch op een diep niveau werken en deelt haar inzichten met veel liefde en enthousiasme, waardoor ik een enorme groei doorgemaakt heb en dat gun ik iedereen.

Jet – Kinderarts

Review voorbeeld
Review voorbeeld
Review voorbeeld

‘Vond het energetische stuk zelf in de groep prima te doen’

Ik vond het een waardevolle dag! Veel kunnen connecten met mensen en kwam wel persoonlijke stukken weer erg tegen maar dat is oke merk ik nu. Dat was blijkbaar even nodig. Je deed het super goed. Erg leuk om jou ook te zien groeien. Voldoende afwisseling in je programma. Niet te lang zitten, voldoende pauze. Vond het energetisch stuk zelf in de groep prima te doen (was ik bang voor dat ik dat lastig zou vinden).

Ellen – Eigenaresse sportschool

‘Een reis naar binnen.’

Na een paar individuele sessies ben ik in December het groepstraject ingestapt. Met een aantal gelijkgestemde lieve vrouwen zijn we de verbinding met onszelf meer aangegaan. Karlijn heeft mij geholpen om meer verbinding met mijn hart en buik te maken en minder vanuit mijn hoofd te leven. Door middel van prachtige healings, fijne sessies en handige tools heb ik mijn patronen nog beter leren kennen en weet ik hier beter mee om te gaan. Het was een mooie en soms pittige reis naar binnen. Karlijn is een ontzettend fijn en liefdevol persoon met veel passie voor haar vak en aandacht voor haar klanten. Ik ben dankbaar dat ik haar en haar kennis & kunde heb mogen leren kennen. Liefs Geertje

Geertje – Marketing medewerkster

‘Ik voel meer balans, rust en ruimte in mezelf.’

Mijn leven liep eigenlijk al wel goed. Fijn gezin, goed lopend eigen bedrijf, fijn werk buitenshuis en een druk bestaan. En daar zat het hem in, geen goede balans tussen alles. Perfectionistisch zijn en de lat voor mezelf heel hoog leggen. 

Sinds ik met Karlijn heb gewerkt voel ik meer rust en ruimte voor mezelf. Als ik neig terug te vallen in mijn oude patroon, zoek ik in de tools hoe ik mijn rust en ruimte terug kan krijgen door in mezelf te zoeken en vooral te voelen. 

Jacqueline – Zelfstandig Onderneemster 

‘Wauw! Ik heb al veel energetisch werk gedaan, maar deze diepgang nog nergens anders ervaren.’

Lieve Karlijn, wauw, ik ben nog onder de indruk van het consult. Ik heb al veel energetisch werk gedaan, maar de diepgang die er was heb ik nog nooit ergens anders ervaren. Jij bent écht een enorme expert in het energetisch werk! Ik ben je zeer dankbaar en gun iedereen die persoonlijk wil groeien of in een transformatieproces zit een energetische sessie bij jou. Een enorm cadeau.

Sylvia – Stervensbegeleiding & coaching

‘Ik was bang dat het zwaar zou zijn.’

Ik wilde rust in mijn bedrijf, niet meer zoekende zijn en voluit gaan zonder mezelf voorbij te lopen. Ik wist dit zit hem niet in strategie of in het volgen van een nieuwe training, dit zit hem in mij!! Ik sta mijn eigen succes in de weg! Ik was bang dat het zwaar zou zijn, maar dat was niet zo.

Karlijn is een fijn persoon om mee te sparren. Ze bracht me elke keer weer naar mijn zelfvertrouwen waardoor het groeide. Door de gesprekken kreeg ik inzicht in mijn patronen en door het energetische werk, kon ik de de interne blokkades helen. Ik voel meer rust, meer vertrouwen en helderheid en daardoor maak ik keuzes die ik eerder niet had durven maken. Heel bijzonder!

Robin – Lifestyle en voedingscoach

‘Totale heling!’

Jij bent echt de vernieuwende energetisch coach van de 21ste eeuw! Deze unieke wijze van totale heling is er nog helemaal niet. Zo fijn dat jij er bent!

Agnes – Natuurgeneeskundig Therapeut

‘Loslaten van hardheid.’

Je boodschap resoneert enorm bij mij. Ik ben als vrouwelijk ondernemer bezig om meer aan het licht te krijgen hoe fijn het is als je hardheid loslaat en onderneemt vanuit je vrouwelijke energie. Jouw kijk is verfrissend en maakt veel los bij mij. Inspirerend!

Sam – Onderneemster in de Sportbranche

Sam – Onderneemster in de Sportbranche

‘Veel veranderd in korte tijd!’

Ik kan niet in woorden uitdrukken wat het traject met me gedaan heeft en wat er allemaal veranderd is in zo’n korte tijd. Wat een reis. Ik voel me echt op mijn gemak bij jou. Heel bijzonder wat je doet en hoe je invoelt. Ik zit nu figuurlijk op de trein en er is van alles in werking gekomen door je behandelingen en ik voel ook dat het nog niet af is. Er is nog meer te ontdekken. Ik wil er meer van. We gaan elkaar nog zien, dat weet ik zeker.

Petra – Holistisch Coach

‘1 ding werd me maar niet duidelijk, totdat ik met jou in gesprek ging’

Ik was in het afgelopen jaar in no time hele grote processen aan het doorgaan wat resulteerde in grote integratie processen deze winter. 1 ding werd me maar niet duidelijk, tot ons gesprek waarin Karlijn al gelijk voelde dat er in het energetisch veld gewerkt mocht worden om mij de inzichten te geven die ik nodig had verder de integratie processen af te kunnen sluiten en mijn mooie zielen pad verder te mogen gaan bewandelen. De inzichten waren groots en ik ben haar daar enorm dankbaar voor 🙏🏽

Majoes – Energetisch werker

‘Ik besef me: ik ga zoveel leuker zijn als ik mezelf kan zijn.’

Wat een ongelooflijk leuk traject is dit! Ik ben zo blij dat je er bent. En dat jij kunt kijken achter sluiers waar ik nooit bij kan komen. Ik wil zo graag doorpakken, omdat ik me besef hoeveel leuker ik ga zijn als ik mezelf kan zijn en worden.

Barbara – Communicatiespecialist

Review voorbeeld
Review voorbeeld

‘Unfolding my inner wisdom’

Ik kan je bijna niet zeggen hoe blij ik ben dat je me verder helpt groeien zowel persoonlijk als in mijn business. Dat waardeer ik enorm. Unfolding my inner wisdom. Ik voel me zo gedragen op zo’n diep niveau! Fijn dat je er bent en dankjewel.

Anita – Zelfstandig onderneemster

‘Ik heb zin in de dag!’

Ik heb dit soort sessies vaker gedaan, waar ik vanmorgen veel te ambitieus was begonnen met mijn werkdag (voor de power hour) Dus veel te veel taken, te weinig tijd. Ik ging eigenlijk zonder verwachtingen het power hour in, omdat ik niet teveel druk op mezelf wilde leggen. Dus in de 1e sessie heb ik een planning gemaakt, ik heb alles opgeschreven wat in mijn hoofd zit. Ik voel heel veel rust, focus en helderheid nu. En in de 2e sessie kon ik daarmee verder. Dus kon ik aan de slag met een aantal van die acties uitwerken. Ik zat er zo lekker in dat ik zelfs op het laatst gewoon schrok van: ‘Ow shit, het is nu al voorbij’ Ik heb gewoon al een aantal van die taken afgerond! Ik voel me heel rustig en ontspannen nu, ik heb zin in de dag!

Robin – Leefstijlcoach

‘Coaching zonder moeilijke gesprekken of graven in je verleden’

Ik kan het iedereen aanraden om aan zichzelf te werken en een deepdive dagje te doen onder begeleiding. Het is gewoon een super fijne manier van ‘coaching’ zonder moeilijke gesprekken of evaluaties van je denken, verleden ophalen, etc. Dat denken doen we al genoeg, voelen en daar iets mee doen is veel effectiever. Lekker opruimen. Dus deze dag is een mooi cadeau aan jezelf. Dankjewel Karlijn! 

Colette – Natuurgeneeskundig therapeut voor dieren

‘Precies wat ik nodig had.’

De sessies met jou voelden meteen zo vertrouwd aan. De manier waarop je communiceert maakt dat je je kwetsbaar durft op te stellen. Geen schaamte. Alles kan en mag gezegd worden, zonder oordeel. You’re the best! Dat je mensen echt fantastisch kunt helpen op zo’n diep niveau. Zou voor iedereen goed zijn 🙂 Dit traject was echt zo precies wat ik nodig had. Niet normaal.

Dorien – Natuurlijk huidspecialist

‘De blokkade die me tegenhield de volgende grote stap te zetten, is opgeheven. Enorm blij!’

Deze ervaring met Karlijn heeft mij zo positief beïnvloed. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en grotendeels werden mijn gevoelens die ik diep vanbinnen had, bevestigd. Bij de energetische sessies werd ik heel emotioneel. Wat je zei en oppikte uit mijn energieveld klopte allemaal! De blokkades die zijn opgeheven, waren stuk voor stuk groot en zwaar en ze hielden me tegen om de volgende stap in mijn leven te zetten. Nu ze weg zijn, heb ik die stap kunnen zetten. Enorm blij dat ik mezelf dit programma heb gegund. Ik raad het iedereen aan.

Seran – Holistisch Reiki therapeut

‘Losse puzzelstukjes vallen op zijn plaats’

Jouw New Moon healing is iedere keer weer zeer waardevol. Ik lag in de schaduw, maar had de hele tijd het idee dat ik in de zon zat. Tot vanmorgen was ik aan het denken: ‘Wat wil ik nou? Geen idee’… en ineens popt er vanalles op en vallen losse puzzelstukjes op zijn plaats. Het woord ‘stap 1’ is het magische woord geweest. Bedankt weer en tot in augustus. 

Leontine – Projectmanager

‘Ik was binnen no-time klaar met iets waar ik al weken tegenaan lag te hikken’

Ik had inspiratie nodig om te schrijven, maar steeds kwam ik er maar niet aan toe, het lukte gewoon niet. En toen we in power hour klaar waren met de korte afstemming, kwam mijn tekst er kei makkelijk uit. Ik zat er van tevoren tegenop om te schrijven, maar toen ik ervoor ging zitten in de power hoor sessie, kwam het vanuit rust en ging het vanzelf. Ik was binnen no-time klaar. Alsof het ergens in de lucht hing en vanuit daar zo op papier kreeg. Super fijn!

Lidya – Stewardess

‘Strategische en tactische enorme kennis’

Afgelopen jaar een coachingstraject bij Karlijn gevolgd, wat een ongelofelijk mooie ervaring die me persoonlijk en zakelijk enorm veel gebracht heeft. Ik verheugde me elke keer weer op onze meetings. Karlijn helpt je met haar strategische en tactische enorme kennis overal doorheen, en dan kun je ook nog heel fijn met haar praten en lachen.😍 Kortom, iedereen zou zo’n traject moeten volgen.
Bedankt lieve Karlijn!!

Sharon – Beautyonderneemster

‘Karlijn is spontaan en nuchter en helemaal niet zweverig.’

Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik van mijn sessie met Karlijn kon verwachten. Ik kon me moeilijk een voorstelling maken van hoe iemand via een computerscherm, mij kon helpen op energetisch vlak. Karlijn is spontaan, nuchter en kan goed uitleggen wat ze gaat doen en neemt je daarin mee. Ze is helemaal niet zweverig of vaag. Wat ik erg fijn vond is dat ze me goed mee kon nemen in wat ze bij mij ervaarde, zag en voelde en hoe ik me dat kon visualiseren. Wat erg bijzonder was is dat er daadwerkelijk fysiek iets veranderde tijdens haar begeleiding en ik de interne knooppunten en blokkades los voelde komen. Erg fijn dat je de spanning of stress daadwerkelijk weg voelt stromen en er in ruil daarvoor balans en rust terugkomt. Met de tips van Karlijn kan ik nu vaker een moment pakken om dit gevoel weer terug op te roepen en zo lekkerder in mijn vel te zitten.

Emma – Financieel expert

‘Ik voelde me meteen veilig’

Wauww Karlijn, wat heb ik genoten van je live dag!
Hoewel ik met allemaal onbekende dames was voelde ik me meteen veilig in de door jou gecreëerde setting.

Ik heb geleerd om op een andere laag contact met mijn lichaam te maken en om te voelen.

Jouw tools gebruik ik nu dagelijks en het helpt me om meer in verbinding te zijn.
Dit is precies wat ik nodig had. Dankjewel Karlijn!

Moniek – Holistisch Therapeut

review voorbeeld
review voorbeeld 7
review voorbeeld

‘Het voelde als een warm bad’

Ik heb genoten en ‘na-genoten’ van jouw live-dag. Het voelde als een warm bad, met zowel dank aan jou als aan alle mede- deepdivers. Door jouw enthousiasme en aanwijzingen heb ik ook thuis de kracht en energie van ontspanning ervaren. Een heerlijke dag voor iedereen die een dag voor zichzelf wil en stappen wil (leren) maken om de eigen kracht en energie te ervaren.

Ronnie – Coachingspraktijk

‘Er ontstonden allemaal ideeen hoe ik me zichtbaarder wil maken’

Wat een mooie inspirerende dag op een prachtige locatie. Onder het event stonden bij mij allemaal ideeën hoe ik me zichtbaarder wil maken. Maar vooral ook hoe ik kan stoppen met mijn kracht gratis weg te geven. Ontzettend bedankt daarvoor! Liefs

Lon – Eigenaresse Therapeutenpraktijk

‘Het ondernemen is begonnen’

Wat heerlijk, ik ging van enthousiasme naar spanning naar ontspanning maar opgebrand naar licht gevoel en ruimte voor inzichten en mooie ideeën. Heel mooi programma met inhoudelijke kennis wat energetisch werk is met voorbeelden uit de praktijk en persoonlijke lessen. ‘t ondernemen is begonnen, wat houdt je tegen? 

Leontine – Product Maker

‘Super om weer van je krachten te mogen genieten’

Innoverend! Ik vond het super om van je krachten te mogen genieten. Je maakte het lekker luchtig door je eigen ervaringen te delen, maar ook door de dingen te benoemen die je dacht. Ook al dacht je de houvast van de blaadjes nodig te hebben, je maakte er helemaal je eigen verhaal van. Ik ga zeker verder vanaf dit punt , hier heb je me weer getriggerd. Dankjewel!

Lieke – Eigenaresse Logopediepraktijk

‘Ik ben dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen’

Door het traject ben ik dichter bij mezelf en mijn gevoel gekomen. Dat blokte ik onbewust altijd af. Ik voelde me vaker onrustig en wist niet goed welke richting ik op moest gaan, maar nu weet ik wat ik kan doen om die rust en helderheid weer te creeren. Je oefeningen helpen me daar echt bij. Ik heb goede stappen kunnen zetten in de juiste richting op te gaan en door te pakken. Bedankt voor je steun, wijsheid en geduld. Ik vind je een topper. Dankjewel.

Tanja – HR professional

‘Online gebeurt er net zoveel als live, niet gedacht!’

Ik was benieuwd of ik net zo veel zou voelen in de online sessie als wanneer ik live in je praktijk zou zijn. Maar ik voel net zoveel. Ik voel de tintelingen in mijn lijf, dat het lichter wordt en kan helemaal mee in wat je zegt en krijg daardoor een inkijk in mijzelf en wat ik nodig heb.

Sharon – Skin Expert

‘Inzichten gekregen waar ik naartoe wil’

Ik heb inzichten gekregen in waar ik naartoe wil, stap voor stap! De dag heeft meer bij mij gedaan dan dat ik gisteren op het eerste moment dacht. Sinds lange tijd voel ik me weer thuis in mezelf, van hoofd naar hart en buik. Sinds lange tijd is mijn pad weer helder en de stappen die ik mag zetten zijn zichtbaar. Dank je wel voor je begeleiding en we gaan ons nog vaker zien. Dankjewel Karlijn 💛.

Imke – Eigenaresse haarsalon

‘Het heeft weer een deurtje geopend’

Het heeft voor mij energetisch weer een deurtje geopend waarin ik weer kon voelen dat ik de potentie die ik heb weer mag aanzetten. Dat het er nog WEL zit en dat men dit ook ziet als iets heel waardevols. Er is een blokkade opgekomen door eerdere ervaringen en die voelt los nu. Wat me zeer zeker gaat helpen om weer een stap te zetten. En daarmee ook het helder horen, voelen, zien en weten weer te gebruiken en te vertrouwen. 

Silvie – Creatief therapeut

‘Ik was bang dat ik het energetische stuk in een groep lastig zou vinden, maar het ging goed!’

Ik vond het een waardevolle dag! Veel kunnen connecten met mensen en kwam wel persoonlijke stukken weer erg tegen maar dat is oke merk ik nu. Dat was blijkbaar even nodig. Je deed het super goed. Erg leuk om jou ook te zien groeien. Voldoende afwisseling in je programma. Niet te lang zitten, voldoende pauze. Vond het energetisch stuk zelf in de groep prima te doen (was ik bang voor dat ik dat lastig zou vinden).

 

Ellen – Eigenaresse sportschool

11 - Karlijn Verkoelen
review voorbeeld
review voorbeeld

‘Toffe mensen, toffe verhalen en verbinding gemaakt’

Supertof de binnenkomer ‘Vanuit je pijn ondernemer worden. Vanuit pijn floreren💛 Vandaag gaat het over: jezelf!’ Heerlijke dag ervaren, mooie mensen met toffe verhalen en de verbindingen samen kunnen maken. Het was tof op je feestje Karlijn. Dankjewel. Liefs.

Mariska – Systemisch therapeut

‘Een genot om in jezelf te kijken’

Wat een mooi Event! Sparren met andere ondernemers en constateren dat we allemaal onze angsten en beperkingen hebben. Het was een genot om in jezelf te kijken naar je behoefte en je innerlijke kind. Zo kun je herkennen en voelen waar je naartoe wilt met je bedrijf. Mega interessante verhalen. Top dag! Ik ga er nu mee aan de slag. Bedankt voor de healing en de inspiratie.

Jacqueline – Interim professional overheid

‘Ik voelde dat er iets mocht gebeuren, maar wist niet wat. Na vandaag weet ik het wel.’

Fijn en concreet. Ik ben tevreden maar voelde ook dat er iets mocht gebeuren maar kon er de vinger niet op leggen. Nu wel. Ik weet nu waar ik op moet finetunen en wie me daarmee kan helpen en vanuit daar weer verder. Dankjewel

Dorien – Beauty onderneemster

‘Eindelijk focus en een andere manier van kijken’

Nu eindelijk focus en heel andere manier van kijken. Intensief maar ook heel verhelderend. Meer aan de voorkant gaan zitten in plaats van aan de achterkant blijven hangen (zelfsabotage) kan zonder direct te verkoop-pusherig te worden. De persoonlijke aandacht van jullie en interactie met anderen  is heel fijn. Geeft energie en vertrouwen in mezelf. Bijeenkomst geeft een boost! Dankjulliewel.

Marlon – Coachpraktijk Rouw en Verlies

‘Ik heb dingen ervaren die ik nog nooit heb ervaren’

Het was een hele intense dag, waarbij veel los kwam. Waarbij ik dingen heb ervaren die ik nog nooit eerder ervaren heb. Die mijn vertrouwen in mezelf en mijn intuïtie versterkt heeft. Ik ben blijkbaar ook ‘goed’ in journallen, iets wat ik al langere tijd wilde inpassen in mijn routine, maar met de ervaring van vandaag, MOET ik daar wel mee aan de slag! Dankjewel Karlijn, ook voor de persoonlijke aandacht op het moment dat ik het nodig had. 

Anoniem

‘Ik heb het event als vernieuwend ervaren’

Ik heb het event als vernieuwend ervaren. Het is niet allemaal van toepassing op mij omdat ik geen eigen bedrijf heb en een toffe baan heb. Ik wens je heel veel succes in de toekomst met alle plannen die nog op je pad komen. 

Bettina

‘Elke keer weer breng je me een stukje verder’

Fijne dag, min of meer bekende content maar daarom niet minder waardevol. Fijn ook om dit live te doen en gelijkgestemden te ontmoeten. Nieuwe ideeën op te doen. Elke keer weer breng je me weer een stukje verder.

Jaap – Quantum coach

‘Van tevoren was ik licht sceptisch maar het tegendeel is bewezen’

Ik heb het ervaren als een positief en inspirerend event. Van tevoren was ik licht sceptisch over het energetische, maar het tegendeel is bewezen. 

Anoniem

‘Aangenaam verrast, ben geïnspireerd!’

Aangenaam verrast. Healing innerlijk kind heeft mij mega inzichten gegeven. Fijn dat dit erbij zat, was daarmee een concreet antwoord op het stuk dat je daarvoor besprak dat je je onstakels en wonden moet helen. Ben geïnspireerd! Fijne opbouw, prima lunch, fijn de langere pauze bij de lunch. 

 

Jeske – Kindertherapeut

review voorbeeld
review voorbeeld

‘Voelt veel lichter nu’

Wauw, er kwam veel los tijdens deze healing! Flinke hoofdpijn, boeren, huilen.. Voelt veel lichter nu. Dankjewel!

Mariska – Transformatiecoach

‘Ondanks ik een enorme introvert ben, toch een hele fijne manier om samen met anderen te doen.’

Heerlijke dag vol verbinding, herkenning en connectie. Ik had niet echt een idee wat ik kon verwachten en liet het over me heen komen. Heel fijn om die rust en het vertrouwen in mezelf te voelen en ondanks dat ik enorme introvert bent dit toch op een hele fijne manier samen met  jou en alle anderen te doen. Voor mij vooral een bevestiging dat ik op het goede pad zit. Bedankt Karlijn!

Brigitte – Ondernemerscoach

‘Ik voel veel meer ruimte nu’

Ik had een beetje hoofdpijn en voel nu veel meer ruimte naar buiten toe merk ik. Mooi! Ik vond het heel fijn.

Cindy – Coach

‘Eindelijk naar de muur kunnen kijken en bamm doorheen gebroken’

Wat een ontzettend inspirerende dag waar ik onwijs veel inzichten en energie uit heb gehaald. Eindelijk naar die muur kunnen kijken en bamm er keihard doorheen gebroken. Ik voel zoveel vrijheid en enthousiasme om mijn droom te gaan leven. Dankjewel voor je eerlijkheid, kwetsbaarheid en inspiratie. Je bent een topvrouw! 💛

Moniek – Energetisch therapeut en coach

‘Ruimte en lichtheid’

Ik voelde in de healing al vrij snel ruimte ontstaan en lichtheid. Lekker.

Astrid – Coach

‘De sprong in het diepe durven aangaan’

Powervrouw! Ik durf grootser te dromen. Het voelt als op de rand van afgrond staan en die sprong in het diepe aan te gaan. Dit breng ij teweeg. Enorm inspirerend. Wat een bonk aan zelfvertrouwen heb jij en wat mooi wat jij in deze wereld neerzet en dat vuurtje aanwakkert en tot vuurwerk brengt. Dankjewel voor deze dag!

Marlot – Moeder en kindcoach

‘Uit mijn comfortzone, maar wel goed voor mij’

Ik vond het een leerzaam event. Ondanks dat ik soms uit mijn comfortzone stapte, denk ik dat het goed voor mij is. Bedankt en misschien tot snel.

Dionne – Ondernemer

‘Erg prettig om naar te luisteren’

Karlijn, je praat het naadloos aan elkaar en zoals altijd erg prettig om naar te luisteren. Chapeau!

Leuk om naast het ervaren van energetisch werk nu ook wat meer te begrijpen over bijvoorbeeld schaduwwerk en lichtwerk. Dat was verhelderend voor mij. Dankjewel voor de goed georganiseerde dag, het was fijn om erbij te zijn.

Michelle – Voedingscoach

‘Meer ruimte en ontspanning’

Ik vond het heerlijk!! Ik zat al lekker in m’n energie, maar nu nog meer ruimte en ontspanning. Dankjewel.

 

Lieke – Eigenaresse logopediepraktijk

Op de vraag ‘Wat heb je van mij geleerd dat je waardevol vond?’

Kreeg ik deze antwoorden:

‘Grote dromen zijn in gang gezet’

Wat een fijne dag! Ik ging er behoorlijk blanco in, niet goed wetende wat ik kon verwachten. Al voelde ik vooraf wel: hier wil ik bij zijn! Ik heb handvatten gekregen om mee te gaan starten, en voel dat er grote dromen in gang gezet zijn. Lieve Karljn, bedankt voor je duidelijke uitleg, de inspiratie en je fijne energie. Liefs.

Sanne – Marketing coach

‘Rust en ruimte’

Ik voel rust en ruimte. Karlijn bedankt voor deze fijne healing en activatie!

Esmy – Coach

‘Het ging echt (weer) stromen!’

Prachtige, ontspannen dag op een waanzinnige locatie! Fijne energie, alles goed verzorgd en genoeg ruimte. Prettig om nieuwe mensen te ontmoeten. Zelf al een behoorlijk proces achter me, maar tijdens Expansion gaat het echt (weer) stromen! Bevestigd in welke kant ik op mag gaan en wat ik achter me laat. Heel veel zin om door te pakken en in actie om te zetten. Dank jullie wel!

Lotte – Coach

‘Wat je zag in ons huis vonden we ongelofelijk. Het voelt nu lichter!’

Wat Karlijn zag in ons huis vonden we ongelooflijk. We wonen er nu 16 jaar en eindelijk voelt het lichter in huis. Ik heb sinds de sessie ook al veel geschoven en opgeruimd, daar kwam het eerder maar niet van. Ongelofelijk dat ook je huis een eigen energie heeft en dat je daar dus ook mee kan werken en dat dat een groot effect op je welzijn heeft. Bijzonder.

Sandra – Secretarieel medewerkster 

Review voorbeeld
Review voorbeeld

Reviews over Expansion

‘De sprong in het diepe durven aangaan’

Powervrouw! 

Ik durf grootser te dromen. Het voelt als op de rand van afgrond staan en die sprong in het diepe aan te gaan. Dit breng ij teweeg. Enorm inspirerend. Wat een bonk aan zelfvertrouwen heb jij en wat mooi wat jij in deze wereld neerzet en dat vuurtje aanwakkert en tot vuurwerk brengt. Dankjewel voor deze dag!

Marlot – Moeder en kindcoach

‘Erg prettig om naar te luisteren’

Karlijn, je praat het naadloos aan elkaar en zoals altijd erg prettig om naar te luisteren. Chapeau!

Leuk om naast het ervaren van energetisch werk nu ook wat meer te begrijpen over bijvoorbeeld schaduwwerk en lichtwerk. Dat was verhelderend voor mij. Dankjewel voor de goed georganiseerde dag, het was fijn om erbij te zijn.

Michelle – Voedingscoach

‘Super inspirerende dag’

Lieve Karlijn, hartstikke bedankt voor de super inspirerende dag. Echt kei tof! Ik heb weer nieuwe stukjes geleerd, ook weer over mezelf (soms confronterend) en daar ga ik ook actief mee aan de slag. Ik ben ook super benieuwd wat de dag mij verder op mijn pad gaat brengen. Thanx en tot gauw. 

Anita – Accountant

‘Wat een energie’

Karlijn, wat heb je duidelijke uitleg gegeven over je energetisch werk. Het was super om hier bij te mogen zijn. Het geeft inzichten en handvatten waar iede iets mee kan. Super trots op jou. Wat een energie en wat sprankelde je in je rol. 

xxx mama

Mijn moeder

‘Waardevol om basisfundament te verstevigen’

Fijne dag, niet alleen qua inhoud maar ook sfeer en entourage. Combinatie met Annelies was ook leuk en een mooie aanvulling. Waardevol om een basisfundament te verstevigen en pijlers weer helder te krijgen. Ook weer dieper gelegen blokkades helder gekregen, fijn! Eigen aantekeningen ga ik zeker nog gebruiken en laten inzinken. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Janet – Arts

‘Super om weer van je krachten te mogen genieten’

Innoverend! Ik vond het super om van je krachten te mogen genieten. Je maakte he tlekker luchtig door je eien ervaringen te delen, maar ook door de dingen te benoemen die je dacht. Ook al dacht je de houvast van de blaadjes nodig te hebben, je maakte er helemaal je eigen verhaal van. Ik ga zeker verder vanaf dit punt , hier heb je me weer getriggerd. Dankjewel!

 

Lieke – Eigenaresse Logopediepraktijk

Op de vraag ‘Wat heb je van mij geleerd dat je waardevol vond?’

Kreeg ik deze antwoorden:

‘Eindelijk naar de muur kunnen kijken en bamm doorheen gebroken’

Wat een ontzettend inspirerende dag waar ik onwijs veel inzichten en energie uit heb gehaald. Eindelijk naar die muur kunnen kijken en bamm er keihard doorheen gebroken. Ik voel zoveel vrijheid en enthousiasme om mijn droom te gaan leven. Dankjewel voor je eerlijkheid, kwetsbaarheid en inspiratie. Je bent een topvrouw! 💛

 

Moniek – Energetisch therapeut en coach

‘Het ging echt (weer) stromen!’

Prachtige, ontspannen dag op een waanzinnige locatie! Fijne energie, alles goed verzorgd en genoeg ruimte. Prettig om nieuwe mensen te ontmoeten. Zelf al een behoorlijk proces achter me, maar tijdens Expansion gaat het echt (weer) stromen! Bevestigd in welke kant ik op mag gaan en wat ik achter me laat. Heel veel zin om door te pakken en in actie om te zetten. Dank jullie wel!

 

Lotte – Coach

‘Grote dromen zijn in gang gezet’

Wat een fijne dag! Ik ging er behoorlijk blanco in, niet goed wetende wat ik kon verwachten. Al voelde ik vooraf wel: hier wil ik bij zijn! Ik heb handvatten gekregen om mee te gaan starten, en voel dat er grote dromen in gang gezet zijn. Lieve Karljn, bedankt voor je duidelijke uitleg, de inspiratie en je fijne energie. Liefs.

 

Sanne – Marketing coach

‘Fijne dag met genoeg pauzes en innerwork’

Fijne dag met genoeg pauzes en innerwork. Bij mij ging het tot de lunch goed en daarna miste ik het kersje op de taart. Vanuit wat? Misschien overload, misschien moeheid of diepgang of ‘niet klaar voor zijn’. Benieuwd naar wat gaat prikkelen en ontvouwen hierna. Super bedankt. See you 2024.

Sophie – Eigenaresse koffiezaak

‘Leervolle dag met veel denkvoer’

Een last-minute besluit om mee te gaan, maar zeker geen slecht besluit. Een erg leervolle dag, met veel ‘denkvoer’. Ik ben jullie zeer dankbaar.

Lars – Bewustzijnscoach

‘Fijne gemengde groep’

Fijne gemengde groep, maar moest er wel echt even in komen en aftasten. Ben niet zo’n groepsdier, hou meer van een kleinere setting. Oefeningen tussendoor fijn, maar vond het persoonlijk lastiger om ze 100% uit te voeren door te veel afleiding. De ruimere pauzes tussendoor: heel fijn! Geslaagde dag!

Francis – Eigenaresse Huidverbeteringskliniek

‘Uit mijn comfortzone, maar wel goed voor mij

Ik vond het een leerzaam event. Ondanks dat ik soms uit mijn comfortzone stap denk ik dat het goed voor mij is. Bedankt en misschien tot snel. 

Dionne – Ondernemer

‘Ondanks ik een enorme introvert ben, toch een hele fijne manier om samen met anderen te doen.’

Heerlijke dag vol verbinding, herkenning en connectie. Ik had niet echt een idee wat ik kon verwachten en liet het over me heen komen. Heel fijn om die rust en het vertrouwen in mezelf te voelen en ondanks dat ik enorme introvert bent dit toch op een hele fijne manier samen met  jou en alle anderen te doen. Voor mij vooral een bevestiging dat ik op het goede pad zit. Bedankt Karlijn!

Brigitte – Ondernemerscoach

‘Het ondernemen is begonnen’

Wat heerlijk, ik ging van enthousiasme naar spanning naar ontspanning maar opgebrand naar licht gevoel en ruimte voor inzichten en mooie ideeën. Heel mooi programma met inhoudelijke kennis wat energetisch werk is met voorbeelden uit de praktijk en persoonlijke lessen. ‘t ondernemen is begonnen, wat houdt je tegen? Bedankt dat ik hieraan mocht deelnemen. Tip: stoel opstelling te krap en after expansion check-out met deelnemers. Top: toegannkelijke programma, niet high end of stoffig. goede afwisseling pauze en training, veilige omgeving.

Leontine – Productmaker

Op de vraag ‘Wat heb je van mij geleerd dat je waardevol vond?’

Kreeg ik deze antwoorden: