Energycheck Healing

Ik vond het zo ontzettend tof dat er zoveel vrouwen de vibe voelden en meededen aan de Tag & Share Energycheck!!! Hierdoor zijn er echt al megaveel energetische shifts ontstaan. Mijn hart maakte bij iedere tag een sprongetje. Zielsgelukkig.
 
Nu kreeg ik afgelopen vrijdag een geniale ingeving: wat als ik je naast inzicht op je energetics ook een healing geef op de Energycheck? Hoe transformerend en helend zou dat zijn?
 

Energetisch is dan de cirkel voor je rond.

 
Daarom bedacht ik het volgende: a.s. zaterdag om 11.00 uur geef ik een GRATIS live Energycheck Healing voor alle powervrouwen die willen voelen welk positieve invloed energetics op hun leven heeft. Zodat jij direct ervaart wat een healing door mij met je energetics doet. Geloof me, dit wil je niet missen. 
 
Ik hou zoooo van kadootjes geven vanuit mijn hart.
 
Word jij hier ook net zo blij van als ik? En wil je de Energycheck omzetten in healing zodat het niet blijft bij iets kleins eenmaligs, maar je direct gaat ervaren wat voor verschil een healing van mij op jouw dag maakt?! Je voelt namelijk direct meer innerlijke rust en vertrouwen en je gaat weer On Fire op een manier die je niet eerder voelde.
 
Meld je hieronder even aan. Je ontvangt dan per mail de gegevens die je nodig hebt om erbij te zijn.
 
Liefs,
Karlijn
 
P.S. lukt het je niet om er live bij te zijn? No worries, via de mail ontvang je de volgende dag een replay en die is net zo effectief en transformerend als dat je er live bij zou zijn. Meld je dus evengoed aan zodat je hem achteraf ontvangt.