Karlijn Verkoelen - Logo zwart
Master je power-Energetisch coaching

UNLOCK JE POWER

DIEPGAANDE ENERGETISCHE TRANSFORMATIE WAARBIJ WE JE BLIJVEND VERLOSSEN VAN OUDE PIJNEN EN JE VUUR LATEN BRANDEN ALS NOOIT TEVOREN.

“Dit programma helpt je om de versie van jezelf te zijn waarnaar je verlangt. Vol vuur, passie en niet langer ingehouden of aangepast. Voel je innerlijk net zo krachtig, in-controll en zelfverzekerd als je uiterlijk overkomt.”

Want als je eenmaal die oude pijnen en ingesleten patronen hebt opgelost, is er ruimte voor JOU. Ik leer je hoe je ZELF de controle krijgt over je energie. En hoe je dat BLIJVEND de rest van je leven in kunt zetten.

Let’s Unlock je Power!

Afspraak maken

“De kracht die je hoofd zo hard buiten jezelf zoekt, zit vanbinnen. Je hoeft hem alleen maar te ontdekken en opnieuw mee te connecten”

BEN JIJ

 • Vrouwelijk leider; een vrouw die leiding neemt over haar leven. Succesvol met je bedrijf of in je werk.
 • High achiever, slim, snelle denker, analytisch, leergierig en je voelt dat er nog zoveel meer in je zit dan er nu uitkomt.
 • Uiterlijk picture perfect, maar innerlijk voelt het niet zo. Iets klopt er niet, maar je weet niet wat.
 • Harde werker, veel in je hoofd en je hebt al vanalles geprobeerd om het jezelf wat minder zwaar te maken. 
 • Helemaal klaar met alles wat je weerhoudt van je échte doorbraak.

WIL JIJ

 • Volledig On Fire kunnen zijn zonder dat je je nog inhoudt of aanpast voor anderen. 
 • Geen pleisters meer plakken maar het probleem bij de echte oorzaak aanpakken en leren hoe je dit zelf de rest van je leven kunt toepassen.
 • Meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf voelen.
 • Voor je gevoel 3 stappen achteruit zetten qua inzet en ondertussen zoveel meer bereiken.
 • Wat je in je hebt eindelijk laten zien aan de wereld, echt jouw podium gaan pakken. In je business, je werk en privé.

Energetisch werk heeft mijn leven veranderd en de diepgaande transformatie gebracht waarop ik al jaren op hoopte!”

En ben jij er klaar voor om als de nieuwe versie van jezelf het leven tegemoet te gaan? Vanuit innerlijke rust en onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf. Zodat het leven voor je werkt, in plaats van dat je er altijd keihard voor moet werken? En dat je vanuit die nieuwe versie van jezelf eindelijk de impact maakt waarnaar je verlangt?

Heel eerlijk, ik twijfelde best om in te stappen bij Karlijn. Ik vond het namelijk een flinke investering en vooraf had ik eigenlijk geen idee wat we nou precies gingen doen. Ik ben lekker praktisch ingesteld dus werken met energieën voelde echt ver buiten mijn comfortzone. Maar echt, wat ben ik blij dat ik het besluit genomen heb. Sinds ik met je samenwerk merk ik steeds beter wat echt van mij is. Hoe ik mijn eigen leven kan leven vrij van de oordelen van anderen en oude aangeleerde patronen die mij tegenhielden om echt in mijn kracht te gaan staan. Ik ben nu de vrouwelijk leider die ik altijd al in mij had. Ik mag er helemaal zijn! En dat voelt heerlijk. Echt, gun jezelf een traject bij Karlijn want het is eigenlijk net zoals fietsen. Als je eenmaal weet hoe je de grootsheid in jezelf aanwakkert dan verleer je dat nooit meer.

Merel

Het groepsprogramma bij Karijn was een groeiproces in de hoogste versnelling. Wat een energie was er voelbaar en kreeg ik ervan. De verbinding die ik voelde met de andere vrouwen en de wijsheid van Karlijn maakte dat ik écht ver ben gekomen. En in mijn proces enorm ben gegroeid. Dankjewel aan iedereen 🙏🏼🍀.

Silvia

Ik lees deze passage nu op je website ‘Dit programma helpt je om de versie van jezelf te zijn waarnaar je verlangt. Zodat je je innerlijk net zo voelt als je uiterlijk overkomt: sterk, zelfverzekerd, rustig, in-controll en krachtig. Vanuit innerlijke rust en onvoorwaardelijk vertrouwen de impact maken waarvoor je hier bent.’ 

En echt, je hebt niets teveel gezegd. Het is echt helemaal waar ❤.

Nadieh

Master je power-Herken je dit

HERKEN JE DIT

 • Je hebt een fantastisch leven waar je altijd heel blij mee was. Aan de buitenkant is het picture perfect, maar van binnen voelt iets onbestemd.
 • Je werkt hard en veel en het voelt steeds zwaarder. Je mist het ‘On Fire’ zijn en je efficiëntie, doortastendheid en veerkracht lopen terug. Je echte doorbraak blijft steeds uit. En hoe langer dit duurt, hoe meer jouw energie leegloopt. 
 • Je lichaam geeft al een tijdje signalen die je nu niet langer kunt negeren: onrust, piekeren, slechte nachtrust, moeheid, overvraagd & overprikkeld voelen, hoofdpijn, onzekerheid, buikpijn.
 • Je hebt al van alles geprobeerd om vanuit je hoofd dit op te lossen, alleen dat helpt allemaal niet écht. Dat frustreert je en geeft je het gevoel dat je grip verliest en je weet niet hoe je uit deze impasse komt. 
 • Eigenlijk ben je praktisch ingesteld en niet zo spiritueel, alleen omdat je goede verhalen hoort over energetisch innerwork ben je nu toch wel nieuwsgierig.
‘Op deze manier wil ik niet langer doorgaan, ik wil leren hoe ik hier blijvend uit kom zodat ik dit gevoel kan veranderen.’

“De kracht die je hoofd zo hard buiten jezelf zoekt, zit vanbinnen. Je hoeft hem alleen maar te ontdekken en opnieuw mee te connecten”

Veel te vaak zie ik dat vrouwen vanuit hun hoofd keihard werken om te ontwikkelen. Ze doen nog meer van hetzelfde, gaan nog harder werken. Dit geldt waarschijnlijk ook voor jou. Jarenlang heeft dit jarenlang super goed voor je gewerkt, nu werkt het tegen je. Nog harder werken kan simpelweg niet meer; er zijn te weinig uren in een dag en je hebt te weinig energie over. Je hebt al geprobeerd om het op te lossen, vanuit je hoofd. Want dat is hoe we het geleerd hebben gekregen. Dit keer mag naar je naar lichaam toe, je onderbewuste, want daar zit de blokkade.

VERBINDING TUSSEN HOOFD EN LICHAAM

Met energetisch werk maak je de verbinding tussen hoofd en lichaam. Je haalt de crux uit je systeem waardoor jouw energie weer vrij kan stromen. Dat geeft een gevoel van rust, overzicht, vertrouwen en kracht in jezelf. Je vuur wordt weer aangewakkerd. Vergelijk het met een rots in een rivier. Als er een rotsblok in het water ligt, stroomt de rivier anders. Er is een blokkade. Dat is in jouw rivier ook. Onderwater liggen er blokkades die ervoor zorgen dat je niet je volledige potentieel benut. Het zorgt voor verstoring. Haal de steen uit je rivier en het water stroomt weer met volle kracht vrijuit.

ENERGETISCH WERK

Precies zo werk ik met de blokkades in jouw energieveld. Met behulp van mijn energetische vaardigheden ga ik op zoek naar jouw blokkades. Ik spoor ze op, ik kijk er samen met je naar, heel ze met je, zodat je ze energetisch kunt loslaten. Zo ontstaat er meer ruimte voor jouw krachtige energie. Jouw energie en trilling veranderen direct, waardoor jij weer innerlijke en ruimte voelt in jezelf. 

Energetisch werk ik in de diepste lagen van je onderbewuste zonder dat we eindeloos praten, graven in je verleden, analyseren of oordelen. We gaan voelen, ervaren, opruimen en helen in je onderbewuste. Maar liefst 90% van wat je doet wordt aangestuurd door je onderbewuste. Werk aan je onderbewuste en je komt weer in control van je leven. Er ontstaat weer ruimte voor de meest authentieke versie van jezelf.

‘Hoe meer je in verbinding bent met je onbewuste hoe bewuster je je leven kunt sturen in de richting die je wenst.’

Samenwerken met Karlijn Verkoelen

Energetisch werk heeft mijn leven veranderd en de diepgaande transformatie gebracht waarop ik al jaren op hoopte!”

VOEL JE AAN ALLES DAT JE ER KLAAR VOOR BENT? Dan is nu je moment

afspraak maken

IK LEER JE HOE JE

 • kunt inchecken bij jezelf, echte diepe verbinding maken met jezelf;
 • jezelf kunt geven wat je nodig hebt (meestal iets heel anders dan je denkt);
 • de connectie tussen hoofd en lijf maakt, op de meest effectieve en efficiënte manier;
 • deze verankert zodat deze blijft;
 • jezelf vrijmaakt van blokkades die je leven stagneren;
 • praktische tools kunt inbedden in je drukke leven.

En dat geeft je een innerlijke rust en onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf op een level dat je nog nooit eerder hebt ervaren. De kracht waarvan je altijd al wist dat je die had, voel je nu ook zelf en dat heeft effect op wie je bent en wat je laat zien.

‘Ik zocht de antwoorden op mijn ‘(levens)vragen buiten mezelf, maar vond ze door energetisch innerwork dat ze allemaal in mezelf.’

TWIJFEL JE?

Dat  hoeft niet, maar dat begrijp ik wel. Je hoofd kan ‘hier’ niet bij en dus voelt het onveilig. Alleen in je lichaam, diep vanbinnen voel je dat dit exact is wat jij nodig hebt en wat voor jou het verschil gaat maken. Zelf heb ik deze kentering in mijn leven ook gerealiseerd door energetisch innerwork en het gebeurt bij alle vrouwen die ik begeleid. 

Leven vanuit je hoofd doe je al veel te lang en brengt je niet meer verder. Durf uit je comfortzone te stappen en voor energetisch innerwork te gaan. Het verschil is mindblowing. Letterlijk en figuurlijk!

Luister deze podcast erover waarin ik je nog iets meer context en uitleg geef.

i'm ready, jij ook? Ik wil eerst ervaren

“De kracht die je hoofd zo hard buiten jezelf zoekt, zit vanbinnen. Je hoeft hem alleen maar te ontdekken en opnieuw mee te connecten”

KLAAR VOOR EEN DUURZAME VERANDERING?

Aan de slag in het programma ‘Unlock je Power’ betekent een duurzame verandering in je hele leven. Zowel in je bedrijf & je werk als privé, in jezelf en daarmee direct ook buiten jezelf. 

We bouwen iedere keer verder op wat we de vorige keer hebben gedaan. Dat maakt dat we heel diep kunnen werken. We werken echt aan jouw eigen fundament en dan komt er een kracht vrij die je nu nog niet op die manier kent. Volledig vanuit jouw eigen energie en frequentie die steeds sterker en hoger wordt. Voor jezelf voelbaar, maar ook voor je omgeving. Zo binnen, zo buiten.

Niemand kan meer om je heen.

‘Met iedere healing Unlock je weer een onbewust deel van jezelf. Na 3 maanden heb je zulke grote stappen gezet dat je de versie van ervoor bijna niet meer herkent.’

Unlock je power

Energetisch werk heeft mijn leven veranderd en de diepgaande transformatie gebracht waarop ik al jaren op hoopte!”

HOE WERKT HET?

Samen reizen we af naar je onbewuste en ruimen we daar de blokkades op die er zijn. Dit lijkt altijd spannender dan het is, in de praktijk ervaar je dat door het op de juiste manier aan te gaan, dat ze “als vanzelf” verdwijnen en helen. Ik leer je hoe je energetisch innerwork zelf kunt doen op een eenvoudige simplistische manier zodat je na ons traject ook zelf en onafhankelijk verder kunt. 

Je leert sturen met en vanuit je onderbewuste, je ontdekt je triggers en leert hoe je ze te kentert. Je gaat koersen op je eigen innerlijke kompas; dat heb je namelijk altijd bij je. En vanuit daar ontstaat rust in je hoofd, vertrouwen in jezelf en maak je eindelijk de impact waarnaar je verlangt.

“Als je bang bent om de diepte in te duiken, laat dan het water zakken zodat je kunt zien wat er op de bodem ligt. Geloof me, dat is veel minder beangstigend en geeft minder weerstand. Ik help je erbij”. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De volgende onderdelen maken het Unlock Je Power programma mega effectief en je merkt gelijk het verschil in hoe je je voelt wat maakt dat je geen een moment wilt missen. De combinatie van deze onderdelen maakt dat je heel bewust leert sturen met jouw energie.

1.

Iedere week live healing & coaching via Zoom waarin we mega krachtige en diepwerkende energetische healings doen (replays beschikbaar). En waarbij je leert terwijl je doet, want je krijgt live coaching van mij op je vragen, triggers en errors. Continu upgraden we hierdoor je energie en frequentie en ontluiken de vrouwelijk leider die in je zit op alle vlakken in je leven.

2.

Voxercoaching op jouw persoonlijke vraag. 1x per week kun je mij een vraag stellen in de voxergroep waarbij ik intune op jouw energetics en je een energetisch afgestemd antwoord van mij ontvangt. Doordat je met andere vrouwen in het programma zit, maakt dat je heel breed op je energetics gecoacht wordt. Je leert van andermans vragen, mijn antwoorden en ontvangt hierdoor 360 graden coaching.

3.

Je krijgt toegang tot de besloten FB community. In de community ben ik regelmatig live. Zo doe ik regelmatig challenges, live healings, energetische intensives deel ik inspiratie en lessen. Ook vind je hier belangrijke informatie en tools & kun je connecten met vrouwen die je als geen ander begrijpen en supporten en in exact hetzelfde ontwikkelproces als jou zitten.

4.

Gedurende onze samenwerking heb je toegang tot The Selfhealing Journey met al mijn energetische tools en upgrades zodat je dagelijks met praktische, korte oefeningen (5-10 minuten) waardoor je energetisch innerwork op een laagdrempelige, eenvoudige manier toepast.

5.

Je hebt gedurende onze samenwerking de beschikking over alle dieptehealings die ik ontwikkel. Deze kun je voor maximale healing, upgrade en frequentieverhoging inzetten naar behoefte.

6.

Je leert met behulp van dag- en weekplanners energetisch innerwork op een laagdrempelige manier inbedden in je leven. Deze weekplanners in combinatie met de tools ondersteunen, versnellen, verdiepen en versterken je groeiproces.

Afspraak maken

Het programma is niet geschikt voor jou als je

 • Alleen vanuit je hoofd wilt blijven leven
 • Bang bent voor je eigen kracht die gaat vrijkomen
 • Opziet tegen de verandering die gaat plaatsvinden
 • Niet full-in wilt of kunt gaan
 • Eigenlijk niet aan de slag durft met jouw blokkades, zonder donker geen licht.
 • ‘Nog wel even’ kunt doorgaan op deze manier
 • Als je graag op safe speelt en geen zin hebt in innerlijke processen van jezelf
 • De regie over je ontwikkeling buiten jezelf wilt leggen

INVESTERING

De investering in je energetics om in volledig vrouwelijk leiderschap te stappen op alle fronten in je leven bedraagt 1.997,- exclusief btw.

Betalen in termijnen is mogelijk.

FAQ

Ja, energetisch werk heeft altijd effect. Ik zie het als een schoonmaak van je huis, waarbij je deze keer alles een keer echt grondig doet. En dat levert ALTIJD resultaat op. Een lichter, vrijer en opgeruimd gevoel. Alsof je alle archieven doorloopt, afstoft, opnieuw ordent en opruimt wat niet langer opgeslagen hoeft te worden. En dat geeft heel veel ruimte. En winst. Bijvoorbeeld op het gebied van je gezondheid, je werk, je bedrijf, je relaties, tijd en geld.

Nee, dit programma is voor je als je voelt dat je nog meer en krachtiger leiderschap in je leven wilt hebben op een andere manier dan je tot nu toe deed. Daarvoor hoef je dus geen leidinggevende of bedrijfseigenaar te zijn. Dit gaat over hoe je je leven vorm geeft en hoe je je eigen leven nog fijner kunt maken door zelf maximaal stuur en richting te geven. 

Een energetische behandeling werkt in de diepe lagen van je onderbewuste. Je vervangt als het ware de rotte elementen van je fundering door sterke, gezonde en stevige elementen. Met een energetische behandeling werk je aan:

 • oude pijnstukken
 • familiestukken vanuit je vader- of moederlijn
 • trauma’s (groot en klein)
 • fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele blokkades
 • belemmerende overtuigingen & conditioneringen
 • beperkende patronen
 • zelfkastijding & -sabotage
 • thematieken die een rode draad door je leven vormen

Als je al op dit punt bent, geeft aan dat er iets is wat gezien wil worden in je onbewuste. Iets is getriggerd in jou. En dat is waar energetisch werk over gaat: over het bewust worden onbewuste zaken in je energieveld, je software. 

Benieuwd naar welke blokkades ik in jouw energieveld zie, plan dan een kennismaking met mij in. In een half uur weet jij wat je op dit moment weerhoudt om je volledige power te gaan leven + wat je daar gaat komen.

Twijfel je of energetisch werk iets voor je is? Lees dan de reviews van vrouwen die je zijn voorgegaan.
Ben jij meer van het zelf ervaren? Boek dan een eenmalige energetische sessie aan het Energieloket.

Rome en Aken zijn ook niet in 1 dag gebouwd zijn. Als we in 1 sessie je hele fundament afbreken en opbouwen, voelt je basis niet stevig meer. Het verschil is te groot, kan je hoofd het niet meer overzien en dat voelt onveilig. Met als gevolg dat je onbewust je transformatie saboteert.  

Als we het tempo volgen dat je onbewuste aangeeft, blijft het overzichtelijk en volgbaar voor je hoofd en groei je het snelst, effectiefst en steady naar de meest krachtige versie van jezelf. 

Het grootste verschil is dat het Unlock Je Power traject een groepstraject is en het Master Je Power een 1:1 traject. Als een 1:1 traject meer jouw ding is, kijk dan ook bij het Master Je Power traject.

Daarnaast is er een Selfhealing Jaarprogramma waarbij je de beschikking hebt over de energetische tools en een maandelijkse live energetische healingsessie. Binnenkort meer info over.

Door nog meer van hetzelfde te doen en nog harder gaan lopen, ga jij het verschil niet meer maken. Daar heb je waarschijnlijk al veel te veel van gedaan en dat maakt dat je nu op het punt staat dat er iets moet veranderen. De nood is hoog.

Dit patroon kun je juist doorbreken door iets anders te doen dan je deed. Door het traject ‘Master Je Power’ aan te gaan, ontstaat er juist ruimte. In jou en buiten jou. Dit geeft je de innerlijke rust en het diepgaand vertrouwen waarnaar je op zoek bent. Geloof me, de versie van jou na deze 3 maanden is een wereld van verschil met die van nu. 

De livehealings zijn op maandagochtend 9.00 uur. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, alle Zooms worden opgenomen en de replay komt beschikbaar zodat je de healing op een ander tijdstip kunt doen. Voor de inwerking en het effect maakt het geen verschil of je de healing live doet of via een replay. 

Je kunt er zo diep ingaan als je zelf wilt. Praktisch gezien kost dit traject je iedere week 1 uur tijd. Dit is de tijd die de wekelijkse Zoom duurt. Daarnaast ben je  idealiter 2x per dag 10 minuten bezig met energetisch innerwork met behulp van de oefeningen uit het Selfhealing Membership. 

Is dat dan het enige? Nee, werken in je onbewuste werkt natuurlijk door. Ook als je er niet (bewust) mee bezig bent. Je hoeft er alleen niet meer keihard voor te werken vanuit je hoofd. Je zult merken dat emoties en hoe je je voelt af en toe getriggerd worden. Door energetisch innerwork leer je hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je dit kunt kenteren bij jezelf. Zodat het geheeld wordt en de dieperliggende oorzaak opgelost wordt. 

Als je aan alles voelt dat dit het voor je is, maar het toch spannend vindt. Weet dan dat het je hoofd is die graag de regie wil houden, overzicht en controle. Je gevoel, je onbewuste geeft juist aan dat het klaar is voor de volgende stap in je leven. Om los te laten wat je los mag laten en om je verder te ontwikkelen.

Voel je dat dit klopt? Plan dan een kennismaking met mij zodat we kunnen bespreken wat je overwegingen zijn en of ik de juiste persoon ben om je hiermee te verder te helpen. 

‘Diep vanbinnen wist ik eigenlijk al lang dat ik mezelf aan het saboteren was. En het voelde ergens ook nog wel veilig en bekend. Hierdoor hoefde ik niet all the way te gaan en kon ik het buiten mezelf leggen terwijl de enige oplossing is mijn eigen antwoorden te vinden in mijzelf. Dat zie ik nu achteraf.‘

Heel eerlijk, ik twijfelde best om in te stappen bij Karlijn. Ik vond het namelijk een flinke investering en vooraf had ik eigenlijk geen idee wat we nou precies gingen doen. Ik ben lekker praktisch ingesteld dus werken met energieën voelde echt ver buiten mijn comfortzone. Maar echt, wat ben ik blij dat ik het besluit genomen heb. Sinds ik met je samenwerk merk ik steeds beter wat echt van mij is. Hoe ik mijn eigen leven kan leven vrij van de oordelen van anderen en oude aangeleerde patronen die mij tegenhielden om echt in mijn kracht te gaan staan. Ik ben nu de vrouwelijk leider die ik altijd al in mij had. Ik mag er helemaal zijn! En dat voelt heerlijk. Echt, gun jezelf een traject bij Karlijn want het is eigenlijk net zoals fietsen. Als je eenmaal weet hoe je de grootsheid in jezelf aanwakkert dan verleer je dat nooit meer.

Merel

Het groepsprogramma bij Karijn was een groeiproces in de hoogste versnelling. Wat een energie was er voelbaar en kreeg ik ervan. De verbinding die ik voelde met de andere vrouwen en de wijsheid van Karlijn maakte dat ik écht ver ben gekomen. En in mijn proces enorm ben gegroeid. Dankjewel aan iedereen 🙏🏼🍀.

Silvia

Afgelopen weken heb ik deelgenomen aan het groepstraject. De rust, de zachtheid, de juiste woorden waarmee Karlijn het vrije, speelse en lichte uitdraagt heeft me enorm geholpen uit een soort van strenge, zware ‘schaduw’ te stappen die me in de greep hield en op me drukte en waarin ik veel op zoek ben geweest naar oude antwoorden. Maar heel apart, dit deed er niet langer meer toe, Karlijn heeft me een andere koers opgezet. De oefeningen en healings zijn ontzettend praktisch, makkelijk toe te passen op vrijwel ieder moment van de dag. Een verademing dat dit kan en de interne shifts zijn zo voelbaar en dat binnen 8 weken, hoe dan?!? Echt super fijn! Het was het geld meer dan waard, de intieme online groepservaringen en de individuele sessies zijn samen zo waardevol om te ervaren. Ieder haar eigen processen om door te maken maar toch samen zodat je het gevoel hebt het wel zelf te doen maar niet alleen bent. Met als kers op de taart een LIVE afsluitende dag met de paarden. Mij maak je niet gelukkiger 😉 Het maakt volgens mij niet uit met welke nieuwsgierigheid, klachten, thema’s of ideeën je naar Karlijn gaat, zij stemt af en helpt je op weg. Kei kei kei bedankt Karlijn, mijn wens voor jou is dat je heel veel vrouwen mag bereiken om te behandelen en te begeleiden. 

Nadieh

Afgelopen weken heb ik deelgenomen aan het groepstraject. De rust, de zachtheid, de juiste woorden waarmee Karlijn het vrije, speelse en lichte uitdraagt heeft me enorm geholpen uit een soort van strenge, zware ‘schaduw’ te stappen die me in de greep hield en op me drukte en waarin ik veel op zoek ben geweest naar oude antwoorden. Maar heel apart, dit deed er niet langer meer toe, Karlijn heeft me een andere koers opgezet. De oefeningen en healings zijn ontzettend praktisch, makkelijk toe te passen op vrijwel ieder moment van de dag. Een verademing dat dit kan en de interne shifts zijn zo voelbaar en dat binnen 8 weken, hoe dan?!? Echt super fijn! Het was het geld meer dan waard, de intieme online groepservaringen en de individuele sessies zijn samen zo waardevol om te ervaren. Ieder haar eigen processen om door te maken maar toch samen zodat je het gevoel hebt het wel zelf te doen maar niet alleen bent. Met als kers op de taart een LIVE afsluitende dag met de paarden. Mij maak je niet gelukkiger 😉 Het maakt volgens mij niet uit met welke nieuwsgierigheid, klachten, thema’s of ideeën je naar Karlijn gaat, zij stemt af en helpt je op weg. Kei kei kei bedankt Karlijn, mijn wens voor jou is dat je heel veel vrouwen mag bereiken om te behandelen en te begeleiden. 

Nadieh