Karlijn Verkoelen - Logo zwart

Ontdek hoe je echte Quality-time met jezelf door brengt. En hoe je daarvan steeds meer oplaadt. Hoeveel fijner, harmonieuzer en lichter dat je leven maakt. Hoe je liefdevol met je lichaam communiceert en daardoor weer grip krijgt op je eigen gevoelens, gedachten en emoties. Je leert ze ontdekken, reguleren en helen. Zodat je leeft vanuit jezelf. Zodat jij de baas bent over jouw leven.

 

The Selfhealing Journey

 

Voor alle vrouwen die de baas willen worden over hun hoofd en op zoek zijn naar meer verbinding met zichzelf. Voor meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht in jezelf. Niet meer vanuit hard werken vanuit je hoofd, maar vanuit innerlijke verbinding met jezelf waardoor je weer in-controll komt over hoe je je voelt, wat je denkt en wat je doet.

En daarmee dus in-controll over je leven.

Marieke

“Wat erg bijzonder was, is dat er daadwerkelijk iets fysiek veranderde tijdens de healing. Ik voelde de blokkade in mijn buik loskomen. Erg fijn om de spanning weg te voelen trekken. Ik voelde me gelijk rustiger en meer in ontspanning.”

de plek voor ambitieuze, slimme, daadkrachtige vrouwen die goed zijn in wat ze doen.

Voor high-achievers die aan de buitenkant alles voor elkaar hebben, maar bij wie het van binnen niet zo voelt. Je mist iets.
 
Je hebt altijd vanuit je hoofd geleefd, maar je merkt dat je daar nu in vast loopt. Het trekt je leeg en je kracht en impact wordt minder en minder en jij moet er steeds harder voor werken.
 
Bijvoorbeeld:

⛔ Aan het einde van de dag voel je je uitgeblust en naast je werk heb je steeds minder zin om iets te ondernemen.

⛔ Je overziet het niet meer, je hebt geen helder overzicht meer over je taken. Er moet zoveel gebeuren en er komt weinig uit je handen.

⛔ Je brein lijkt wel geprogrammeerd op problemen. Je voorziet ze overal. Vaak zijn je zorgen irreëel, maar je komt er maar niet van los. Je focus blijft in doemscenario’s.

⛔ Aan het einde van de dag heb jij het gevoel dat je voor iedereen alles hebt gedaan, behalve voor jezelf. En dat voelt als enorm tekortschieten voor jezelf.

⛔ Je hebt steeds meer moeite met echt ontspannen en genieten. Alsof je altijd ‘aan’ staat.

Je weet: het moet anders. 
Je weet alleen niet hoe. 

Ik help je, met behulp van energetisch innerwork. Al mijn onderzoek, ervaring, al het werk dat ik heb gedaan met vrouwen als jij, alle kennis en expertise van de laatste 7 jaar komen samen in….

THE SELFHEALING JOURNEY

Anita

“Wow zojuist de rasteroefening gedaan. Wat een fijn gevoel is dat! Ik werd opgetild en alsof ik in een soort draagzak schommelde.” 

Dit jaarprogramma is voor jou: 35 modules en meer dan 100 energetische tools!

Tools die al ruim een jaar hun succes bewijzen voor de klanten die 1:1 en in groepstrajecten met me samenwerken. Voor hen is dit de basis voor hun veerkracht, energie en kracht die ze voelen in hun dagelijkse leven. Ze zijn weer in-controll, het innerlijk kompas is weer aan en er is weer verbinding tussen hun hoofd, hart en buik waardoor ze zich rustig, zelfverzekerd en krachtig voelen. En de impact maken die ze willen.

Hoe dan? Ik hoor het je denken.
Op ieder moment in je leven kun je kiezen je vibe te verhogen, je mindset te shiften en je blokkades op te lossen. Met The Selfhealing Journey heb je op ieder moment een tool om die shift te maken. Je hoeft het niet alleen te doen en kunt stoppen met nog harder werken. Ik help je door healings te ontwikkelen die je helpen je innerlijke blokkades te helen en je energetics te verhogen. 

Ooit stond ik op hetzelfde kruispunt als jou en liep ik vast. Ik leefde volledig vanuit mijn hoofd.

7 jaar geleden begon mijn journey. Al jaren ging ik door op karakter en was ik uit verbinding met mezelf. Ik leefde ingehouden & aangepast aan verwachtingen van anderen. Ik kon niet langer zo doorgaan, ik putte mezelf volledig uit en werd steeds minder vitaal en minder veerkrachtig

Aan de buitenkant had ik het voor elkaar: een gezin, een succesvolle en snelle carrière, een mooi en groot huis en eigen succesvol HR bedrijf met 3 medewerkers in dienst. Vanbinnen miste ik iets en ik ging op zoek naar wie ik werkelijk was. 

IK ONTDEKTE ENERGETISCH INNERWORK EN DAT GAF ME DE TOOLS IN HANDEN WAARMEE IK WEER AAN HET STUUR KWAM VAN MIJN EIGEN LEVEN. 

En dat heeft nog steeds een positief effect op alles in mijn leven: gezondheid, relatie, werk, geluk, financiën, moederschap, vriendschappen, voelen, verbinden, mentale & emotionele balans, spirituele groei. Hoe ik me voel, wat ik doe, hoe ik het doe, hoe ik het beleef en de impact die ik maak.

Merel

Ik heb de oefening gedaan uit het membership om je huis vrij te maken van oude energieën en te vullen met nieuwe energie. En die was super heftig en intens. Ik kwam in een soort constante fase van gapen en nu nog niet klaar. Hierdoor voel ik me al super veel lichter. Echt fijn!”

Inmiddels begeleid ik vele andere vrouwen met succes in dezelfde journey naar meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht. Ik leer ze energetisch innerwork waardoor ze vrij komen van energetische blokkades, patronen, beperkende overtuigingen en gedachten die ze klein houden. Hierdoor versterken en verhogen ze hun energiefrequentie. Dat voelen ze niet alleen zelf, hun omgeving voelt dat ook!

En naast hen zijn er nog vele andere vrouwen die exact hetzelfde willen EN BEREID ZIJN er vol voor te gaan. jij voelt ook dat jij daar 1 van bent, toch?
The Selfhealing Journey - Karlijn Verkoelen
Ja, ik doe mee!

Betalen in termijnen mogelijk, zie FAQ.

THE SELF HEALING JOURNEY

Leert jou om te werken met energetische upgrades zodat jij niet zo hard hoeft te werken om iets te veranderen. Dat doe je al lang genoeg.

Je hoeft niet:
❌ nog harder te gaan werken
❌ nog meer te doen
❌ nog beter te zijn
❌ nog meer van jezelf te vragen

Het mag eenvoudiger, lichter en vrijer. Je mag weer gaan genieten en weer connecten met jezelf. Je rust, je zelfvertrouwen en je kracht weer voelen.

The Selfhealing Journey

Let me guide you met energetisch innerwork, zodat jij invloed krijgt op hoe in-controll je bent over je gevoelens, je gedachten, je overtuigingen, je programmeringen, je pijnstukken en je innerlijke blokkades.

Zodat jij grip krijgt op:
✅ je zelfbeeld
je geluk
je energie
je veerkracht
je succes
je business
je ongemakken & onzekerheden

Zodat jij grip krijgt op hoe jij je eigen leven leidt in plaats van dat je je laat leiden. Door je moeder, je vader, (schoon)familie, je baas, je partner, je kinderen, je vrienden. 

En hoe meer je onaangepast, vrij en voluit het leven leeft dat jij wilt. 

Hoe meer impact en succes jij hebt.

Lia

“Ik hoef tegenwoordig nog maar alleen naar je stem te horen en de healing start al! Wat geweldig, ik wist niet dat dat kon!!”


Het fijne is, je hoeft niet ervaren te zijn met energetisch werk om hiermee ook succes te behalen voor jezelf. Je hoeft alleen maar naar mijn stem te luisteren en je te laten leiden. Je energetics doet de rest.

Het gaat om het verlangen om iets te veranderen in je leven. Ik leer je hoe je dat doet in The Selfhealing Journey.

Je leert hoe je:

🔥 Energetisch innerwork inpast  in je drukke leven met behulp van praktische, korte tools van 5-10 minuten, zodat je het leert integreren in je dagelijks routine en je je hierdoor blijvend energiek voelt. 

🔥 Een verbinding maakt tussen je hoofd en je lijf, zodat je beter naar je lijf leert te luisteren en bij je eigen grenzen blijft. 

🔥 Hoe je met weinig tijd krachtige tools kunt inzetten om je energetics gelijk te verbeteren, zodat je zelf in controle bent over hoe je je voelt. 

Je ervaart:
⚡ hoe soothing selfhealing voelt
⚡ wat selfhealing voor je kwaliteit van leven doet
hoeveel plezier je erin gaat krijgen
hoe het gelijk een gevoel van ruimte, geluk en rust geeft
hoe je je beter en beter gaat voelen
wie je in je kern echt bent
⚡ meer balans en vertrouwen in jezelf te voelen
hoeveel lichter en vrijer je je voelt 
hoe hoger en hoger je in trilling gaat waardoor je rustiger, meer vertrouwen en kracht in jezelf voelt.

Deze manier van leven voelt zoveel fijner, lichter en vrijer dan je ooit hebt ervaren.

Hierdoor wil je energetisch innerwork blijven toepassen, de rest van je leven. Omdat dit je helpt om dagelijks in-controll te zijn over je gedachten, je gevoelens, je emoties, je overtuigingen, je ingesleten patronen en je systemische thema’s uit onder andere je familielijnen. 

Miriam

“Ik heb zojuist de nieuwe innerlijk kindhealing uit de bibliotheek gedaan en wat was die fijn zeg! Ik voelde hierdoor zoveel liefde voor mezelf en dat heb ik de hele dag gemerkt. Ik kon veel meer genieten van kleine dingen en voelde zoveel meer rust in mijn lijf. Deze oefening ga ik zeker vaker herhalen. Dankjewel Karlijn!”

Ben jij er klaar voor:
💛 om het onbekende te omarmen?
💛 om te gaan ervaren dat er zoveel meer is dan je hoofd denkt?
💛 om terug in verbinding met jezelf te komen?
💛 om weer innerlijke rust, zelfvertrouwen en je eigen kracht te voelen?

Ik ben er klaar voor!

Betalen in termijnen mogelijk, zie FAQ.

The selfhealing journey membership,
NU BESCHIKBAAR VOOR slechts 470,-.

Ik gun jou het zó dat je de krachtige vrouw wordt waarvan het de bedoeling is dat je die bent, met blijvende energie, zoveel zelfvertrouwen en een innerlijke kracht waar niemand omheen kan. 

HOE GAAN WE TE WERK?

🔥 Direct na je aanmelding ontvang je de inloggegevens. Je start dus gelijk! 
🔥 Je ontdekt en ervaart hoe jij functioneert en je leert hoe je kunt sturen met jouw energie.
🔥 Je ontwikkelt je energetische vaardigheden: je gaat meer & bewuster voelen, waarnemen en traint je 7e zintuig.
🔥 J
e leert hoe je simpel de spier van selfhealing traint (die heeft nl iedereen).
🔥 Je verhoogt je trilling bij iedere tool die je beluistert.
🔥 Je hebt mijn tools 24/7 tot je beschikking.
🔥 J
e vernieuwt en verstevigt je fundament.

Er ontstaat een nieuwe next level volwassen en upgraded versie van jou. Die verandering voel jij zelf, maar ook de mensen om je heen. Niemand kan er meer omheen.

IK GA ERVOOR!

Betalen in termijnen mogelijk, zie FAQ.

Sandra

“Het was heel fijn de healing Karlijn. Ik heb de hele dag veel energie gehad, zelfs 2x gewandeld. Heerlijk die energie, was al een tijdje geleden.”

DIT KRIJG JE IN THE SELFHEALING JOURNEY

⚡ 1 heel jaar toegang tot dit programma. Direct toegankelijk zodra je je hebt aangemeld.

⚡Beschikking over 100+ energetische tools in het membership.

⚡ Toegang tot de besloten FB community waarin je met vrouwen op dezelfde Selfhealing Journey als jou zitten. Waarbij je je in jouw omgeving vaker onbegrepen voelt, ervaar je in de community dat deze vrouwen je proces, je vragen, je struggles als geen ander begrijpen en doorleven. Je leert van en met elkaar.

⚡ Tools die passen bij jouw ervaring in energetisch werk: starter, semi-ervaren, gevorderd zodat je altijd de juiste aansluiting vindt bij wat jij energetisch nodig hebt.

⚡ 2x per maand een live Q&A in de FB community waarbij je je vragen over de selfhealing reis die jij doorgaat kunt voorleggen aan mij als je coach.

Klaar voor duurzame verandering-Energetische coaching

Ellen

“Deze oefening was echt heel fijn! En werkt bij mij nog steeds door. Voel meer ‘tijdsvrijheid’ en ben heel ontspannen en goed in verbinding met mezelf en daardoor ook juist met mijn kinderen. Het werkt ook door op hen.”

 

IK DOE MEE!

Betalen in termijnen mogelijk, zie FAQ.

The selfhealing journey jaarprogramma,
NU BESCHIKBAAR VOOR slechts 47,- per maand of pay in full en krijg 2 maanden cadeau.

Ik gun jou het zó dat je de krachtige vrouw wordt waarvan het de bedoeling is dat je die bent. Hoog in energie, in innerlijke rust, onvoorwaardelijk vertrouwen in jezelf, in je kracht. 

Of ga je door zoals je nu leeft? Steeds meer: 
😵‍💫 moe en je laadt bijna niet meer op
😵‍💫
overvraagd of overprikkeld
😵‍💫 o
nzeker
😵‍💫 o
p je tenen lopen 
😵‍💫 pleasen van anderen ipv jezelf

😵‍💫 emotioneel
😵‍💫
moeite om de controle los te laten
😵‍💫
negatieve gedachten

KOM JE ER OOK BIJ?

Sluit jij je aan zodat je weer terug in controle komt over je leven. Vol innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht?


Let me guide you.

Zodat ook jij energetisch innerwork leert toepassen op een eenvoudige en laagdrempelige manier (een van mijn keys) om volop te genieten van je leven. 

ik kom erbij!

Betalen in termijnen mogelijk, zie FAQ.

Dying for change?

Maar weet je ook van jezelf dat je met hulp sneller op de plek komt waar je wilt zijn? Boek dan een groeigesprek met me in, dan bespreken we samen welk programma het beste bij je gewenste resultaat past.

Groeigesprek

Agnes

“Ik heb een positieve reactie van een potentiële opdrachtgever dus de energetische tool met deur open in de waaier doet ook z’n werk!”

FAQ

Ja, je kan ook in 12 maandelijkse termijnen betalen. Klik daarvoor op deze link.

Mijn motto: door te ervaren weet je of iets bij je past. Je hebt 14 dagen de tijd om na aankoop je overeenkomst te herroepen, zonder opgaaf van reden. Je loopt dus geen enkel risico op dat je ergens aan vast zit als je er niet blij mee bent. 

Super tof dat je interesse hebt in (een van) mijn andere programma’s. Via deze link ga je naar mijn pagina waarop al mijn programma’s staan. Daar vind je alle info erover en kun je ook een geprek met me inplannen als je hierover persoonlijk met mij wilt sparren.