Bedankt voor het downloaden van de krachtactivatie

Je ontvangt de krachtactivatie binnen een paar minuten in je mailbox. Check ook je spambox wanneer je niks ziet.

Terwijl je aan het wachten bent heb ik iets bijzonders voor je:
Een online healingsessie tijdens New Moon, waarin ik jou ga helpen om je kracht nog verder vrij te zetten & te activeren.

Een uur lang boosten van je energie, waardoor je wordt voorzien van nieuwe kracht en energetische blokkades doorbreekt.

Zet je energie (weer) On Fire en kom in een groeiversnelling.

Normaal 37,-

Nu maar: 17,-*

excl btw

*gebruik bij je aanmelding de kortingscode ‘KRACHT’ om van de actie gebruik te maken.

Met je hoofd hoef je er niets van te begrijpen, jouw onderbewuste weet precies wat het moet doen.

NEW MOON CIRCLE

  • Je komt in een next level krachtig en zelfverzekerd gevoel.
  • Je voelt een diepe ontspanning in je lijf.
  • Je creëert helderheid en rust in je hoofd.
  • Je gaat moeiteloos meer impact maken.
  • Je hebt een uur focus op jezelf waarbij de druk van de ketel gaat en je echt even oplaadt en kunt ontvangen;
  • Je voelt meer rust in jezelf en kunt eindelijk even loslaten en ontspannen.
meld je aan

Lieve Karlijn, wauw, ik ben nog onder de indruk van het consult van vanmiddag. Ik heb al veel energetisch werk gedaan. Maar de diepgang die er vandaag was, heb ik nog nooit ervaren Jij bent écht een enorme expert in het energetisch werk! Ik ben je zeer dankbaar en gun iedereen die persoonlijk wil groeien of in een transformatieproces zit een energetisch consult bij jou. Een enorm cadeau.

Silvia

Jij bent echt de vernieuwende energetisch coach van de 21ste eeuw! Deze unieke wijze van totale heling is er nog helemaal niet. Zo fijn dat jij er bent!

Agnes

Ik kan niet in woorden uitdrukken wat het traject met me gedaan heeft en wat er allemaal veranderd is in zo’n korte tijd. Wat een reis. Ik voel me echt mijn gemak bij jou. Heel bijzonder wat je doet en hoe je invoelt. Ik zit nu figuurlijk op de trein en er is van alles in werking gekomen door je behandelingen en ik voel ook dat het nog niet af is. Er is nog meer te ontdekken, ik wil er meer van. We gaan elkaar nog zien, dat weet ik zeker.

Petra

Wat een ongelofelijk leuk traject is dit! Ik ben zo blij dat je er bent. En dat jij kunt kijken achter sluiers waar ik nooit bij kan komen. Ik wil zo graag doorpakken, omdat ik me besef hoeveel leuker ik ga zijn als ik mezelf kan zijn en worden.

Barbara

Ik kan je bijna niet zeggen hoe blij ik ben dat je me verder helpt groeien zowel persoonlijk als in mijn business. Dat waardeer ik enorm. Unfolding my inner wisdom. Ik voel me zo gedragen op zo’n diep niveau! Fijn dat jij er bent en dankjewel.

Anita

Energetische coaching-Volledig in je kracht staan

 

NEW MOON CIRCLE
ZO WERKT HET

Een keer per maand is de Nieuwe Maan en deze start iedere maand opnieuw een nieuwe cyclus. Op dat moment is de energiefrequentie extra hoog en krachtig om een nieuwe cyclus in jezelf te activeren. Je kunt het zien als je way out in het huidige patroon dat je loopt.

Mijn favoriete moment omdat de energie zo krachtig en gericht is op een nieuw begin. Een perfect moment om ook dan een nieuwe cyclus in jou te starten en een krachtige doorbraak te realiseren naar hoe jij het WEL wilt. 

Iedere Nieuwe Maan heeft een eigen energie. Vooraf check ik welke energie dat is en in de live online healing werken we hier specifiek op. Je maakt energetische blokkades los en tegelijkertijd activeer je een nieuwe stroming van krachtige energie in jou. 

NEW MOON AGENDA

Iedere New Moon heeft een eigen energie en daarmee ook focus. Check de maand voor de details.

DATUM & TIJD
17 Juli 2023 | 06.30 -07.30 uur

THEMA
Moneyflow

INTRO
Waarin stagneer jij de energie van geld nog onbewust in je onderstroom? Als je dieper gaat kijken, is de energie van geld niets anders dan een liefdesstroom van en naar jezelf. Het kunnen ontvangen en geven van geld. Vaak vinden we het makkelijker om te geven dan werkelijk echt in ons hart te ontvangen. Je wordt dan geconfronteerd met je eigen onbewuste blokkades. Zitten deze blokkades nog in je onderstroom, dan is je relatie en dus ook de stroming van geld niet vrij.

In deze sessie gaan we in op de frequentie van geld, je energetische blokkades hierop, maar ook je hechting, verbinding en veiligheid van geld. Let's Upgrade your Money Flow.

DATUM & TIJD
16 Augustus 2023 | 07.00 - 08.00 uur

THEMA
Veerkracht

INTRO

Deze New Moon gaan we aan de slag met veerkracht. Hoe veerkrachtig ben jij? Is er nog spanning en veerkracht op je interne elastiek? Kun je incasseren en blijf je overeind of merk je dat je uit balans gaat en het moeilijk is om weer terug in vertrouwen en zelfverzekerdheid te komen? Waar mag de druk eraf en hoe laad je weer op?

Je krijgt inzicht in je externe verworvenheden. In wat je al doet en hoe je bent. Hoe je natuurlijk en vanzelfsprekend handelt vanuit verbinding met jezelf. Je stelt je open voor wat zich aandient en blijft toch in je kracht, zonder dat je jezelf erin vastzet of aan vastklampt uit angst te verliezen. Laat het ademen zodat je elastiek weer terug in zijn vorm gaat met een gezonde spanning erop. Je ontdekt hoe je kunt meebewegen en toch in je eigen midden blijft. Waardoor anderen mee gaan bewegen met jou.

Hallo next level impact maken.

DATUM & TIJD
15 September 2023 | 11.00 - 12.00 uur

THEMA
Loslaten wat niet meer past.

INTRO
In deze maand gaan we loslaten wat niet meer past. Oude structuren, oude versies van jezelf die je in de weg zijn gaan zitten. Je gaat kennismaken met je nieuwe next level versie en connecten met haar energie en frequentie. Met haar daadkracht, power en met haar onverwoestbare verbinding met zichzelf. Met haar bron. En vanuit daar de wereld inzenden wat jij ten diepste verlangt. Los van angst, beperkende gedachten, overtuigingen, patronen en externe blokkades.

Je bouwt nu aan je fundament en je basis. Waardoor je loslaat wat niet meer past en de potentie die al in je zit activeert.

Welkom next level you!

DATUM & TIJD
13 oktober 2023 | 06.00 - 07.00 uur

THEMA
Optimalisatie

INTRO
Na de New Moon van vorige maand, is het deze maand tijd voor optimalisatie. Je hebt losgelaten wat niet meer past en daarmee ruimte gecreëerd voor een nieuwe versie van jezelf. Tijd om de energie die je hebt geactiveerd te optimaliseren.

Dus waar kun je intern processen en patronen optimaliseren om het soepeler, efficiënter en effectiever te laten verlopen? Aan welke energetische knoppen ga je draaien om te kunnen excelleren. Zo zuiver, krachtig en zelfverzekerd mogelijk. Vol interne rust en vertrouwen optimaliseren voor de volgende groeispurt die je gaat maken.

Love it!

Aanmelden

Gebruik bij je aanmelding kortingscode ‘KRACHT’ om gebruik te maken van dit speciale aanbod.